Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ale mnie deklel boli ale tak może być przez całe święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Święta? Chyba przez cały kolejny rok hihi memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jesteście miszcze Miki, wstałeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Tylko oczy otworzyłem a tu już szwagier do stołu zaprasza , nie wiem jak ja to przeżyje Dobrze że do kościoła trzeba zrobić wędrówkę to może się trochę przewietrze i złapie trochę świerxego powietrza , bo coś mi się wydaje że to będzie długi dzień i długa noc Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- nie ten link ---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 13:55 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- i jedziemy :banan::banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ooo to jest w porządku:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Święta? Chyba przez cały kolejny rok hihimemory five wladi i wszystko jasne :-) nie nie tak nie bedzie bo w kwietniu musze przebiec 10km, wiec musze trenowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No to trenuj i biegnij do monopolowego a w Kwietniu zrobisz sobie bieg za butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No to trenuj i biegnij do monopolowego a w Kwietniu zrobisz sobie bieg za butelka dawaj w marcu do BT to sie sprawdzimy przy butelce:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 No to trenuj i biegnij do monopolowego a w Kwietniu zrobisz sobie bieg za butelka dawaj w marcu do BT to sie sprawdzimy przy butelce:polew: O to to a ile to roboty?:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 nie wiem gdzie ja to zarcie pomieszcze a jeszcze obiadu nie bylo u mnie i rozrywa mnie na pol a tu zaproszenie do znajomych popudniu na wyzerke mamy isc:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 nie wiem gdzie ja to zarcie pomieszcze a jeszcze obiadu nie bylo u mnie i rozrywa mnie na pol a tu zaproszenie do znajomych popudniu na wyzerke mamy isc:grin: zostaw miejsce na alkohol , no chyba że nie spożywasz ja właśnie przeniosłem święta do szwagra , bo u mnie w domu nalot dzieciarni i krzyki nie miłosierne ściągnęliśmy jeszcze parę głów do pomocy i biba do rana :drunk::drunk::drinks::drunk::drunk::drinks::drunk::drinks: wesołych a o zdrowie będziemy się martwić po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 piździ jak c**j! także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Fszyscy już naebani:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 chyba jo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Józek mam dla Ciebie misje trzeba znaleźć progi w kolorze sreberka mojego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 nie wszyscy:decayed:moi goscie sie nayebali i ich pogonilem a teraz sam doprawiam:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Józek mam dla Ciebie misje trzeba znaleźć progi w kolorze sreberka mojego:decayed: spoko, coś takiego tylko w kolorze tak ? Progi S-LINE AUDI A4 B6 (3821241863) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dokładnie, mam kilka sztuk na oku będę musiał po świętach podzwonić może akurat kolor się trafi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi