Wandej Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink: nie ukrywam zjeba.i ten dubbing w pierwszej części Hobbita Drugą część z napisami też już obejrzałem i naprawdę daje radę ale wyczytałem że wchodzi do kin z polskim dubbingiem i też chciałem zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink: nie ukrywam zjeba.i ten dubbing w pierwszej części Hobbita Drugą część z napisami też już obejrzałem i naprawdę daje radę ale wyczytałem że wchodzi do kin z polskim dubbingiem i też chciałem zobaczyć Na wersje HD poczekasz do marca/kwietnia chyba że Ci wersja Cam nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No to rzeczywiście lipa chyba się pośpieszyłeś ze zdjęciem gipsu i teraz nawet nie potańcujesz na Sylwestra:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 no nie potańcuje a kobieta nie zadowolona jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caKTkJgsnEo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No widziałem to:slina: fajny projekt:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 dopieszczone to wozidło w c.uj! robi robote:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kuźwa mi cały czas po głowie chodzi air ale na dojazdy do pracy trochę za duża fantazja:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 wladi uważaj bo on chyba za dużo wypił :polew:Wypił jak wypił ale jeszcze pewnie nayebany:decayed: do sylwka będzie go trzymać Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle moja młodsza też tak zrobiła, a po kilku latach musieli łamać i nastawiać bo doszli ze się krzywo zrosły kości, tyle że to w ręce:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 V kość śródstopia więc nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caKTkJgsnEo AVE Silesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle a zabiegi fizjoterapeutyczne przyjmowałeś na przyśpieszenie zrostu kostnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 teraz jest masakra bo dopiero będę coś wiedział dopiero 7 stycznia, tam wszystko pozamykane na razie. MA SA KRA z naszą służbą zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 wladi uważaj bo on chyba za dużo wypił :polew:Wypił jak wypił ale jeszcze pewnie nayebany:decayed: do sylwka będzie go trzymać Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle moja młodsza też tak zrobiła, a po kilku latach musieli łamać i nastawiać bo doszli ze się krzywo zrosły kości, tyle że to w ręce:kwasny: a ja odebrałem zdjęcia kręgosłupa. wyszła mi zmiana wysokości trzonu kręgu th6 z cechą kompresyjnego złamania trzonu... także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ty już lepiej nie przypominaj:p memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No co swieta i po Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi