kaju Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja cały weekend tyrałem i jutro mam wolne , więc czuje to taki to pożyje
archie20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam Jeśli można to mam pytanie. Czy te lampki http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampki-biale-czerwone-lusterko-fotochrom-s-line-315029/#post4057010 służą do podświetlenia przestrzeni nóg z przodu i żeby zadziałały te czerwone i białe w drzwiach co trzeba zrobić lub mieć? ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- Sprzedający odesłał mnie tu, podobnie ja Cwiara. Powiedzieli, że lepiej niż tutaj nikt mi nie pomoże.
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 WitamJeśli można to mam pytanie. Czy te lampki http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampki-biale-czerwone-lusterko-fotochrom-s-line-315029/#post4057010 służą do podświetlenia przestrzeni nóg z przodu i żeby zadziałały te czerwone i białe w drzwiach co trzeba zrobić lub mieć? ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- Sprzedający odesłał mnie tu, podobnie ja Cwiara. Powiedzieli, że lepiej niż tutaj nikt mi nie pomoże. Musisz mieć wiązkę drzwi pod pakiet oświetlenie:wink: Czerwone są w drzwiach żeby było widać obrys po otwarciu. przestrzen wewnątrz są całkiem inne białe:wink:
barrowiec1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 zdaje się, że lampki do podświetlenia przestrzeni na nogi są takie same jak w drzwiach (białe), aby je podłączyć, musisz położyć instalację i podłączyć ją do modułu komfortu.
archie20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Więc te białe z zamieszczonego przeze mnie linku będą dobre? Czy do podświetlenia nóg wewnątrz wchodzą zupełnie inne?
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Więc te białe z zamieszczonego przeze mnie linku będą dobre? Czy do podświetlenia nóg wewnątrz wchodzą zupełnie inne? tył na bank inne bo są mocowane na fotelu
wladi Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Więc te białe z zamieszczonego przeze mnie linku będą dobre? Czy do podświetlenia nóg wewnątrz wchodzą zupełnie inne? tył na bank inne bo są mocowane na fotelu To że są mocowane w fotelu to ok ale chyba wciska się je w taki czarny plastyk a generalnie są takie same co w drzwiach czy się mylę musiałbym zajrzeć....
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Więc te białe z zamieszczonego przeze mnie linku będą dobre? Czy do podświetlenia nóg wewnątrz wchodzą zupełnie inne? tył na bank inne bo są mocowane na fotelu To że są mocowane w fotelu to ok ale chyba wciska się je w taki czarny plastyk a generalnie są takie same co w drzwiach czy się mylę musiałbym zajrzeć.... Dupe nie w czarny plastik:decayed: Tylne wsuwa się na druty od fotela.
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Pany warto brac takie RECARO-sy ? Fotel kierowcy po wystrzale poduszki AUDI A4 S4 B6 2004 PAIR OF LEATHER RECARO FRONT SEATS IN BLACK | eBay Gosciu ma na sprzedaz druga pare taki samych RECARO ale duzo bardzie zuzytych
archie20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 A wracając do pytania. Te http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampki-biale-czerwone-lusterko-fotochrom-s-line-315029/#post4057010 podejdą mi do przodu, do wnętrza? Na razie tyłem się nie interesuję.
wladi Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wandej Ty chyba już pijany jesteś ja mam tylne w specjalnej czarnej obudowie
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 A wracając do pytania. Te http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lampki-biale-czerwone-lusterko-fotochrom-s-line-315029/#post4057010 podejdą mi do przodu, do wnętrza? Na razie tyłem się nie interesuję. Ja montowalem na przod takie same tak wiec Moim osobistym zdaniem podejda na przod pod oswietlenie przestrzeni nog kierowcy i pasazera.
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wandej Ty chyba już pijany jesteś ja mam tylne w specjalnej czarnej obudowie Kurfa fakt to mogą być 2 elementy:mysli: lampka może być taka jak z przodu a te czarne co mówisz to właśnie mocowanie do fotela. Wstyd mi:bag:
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Wandej Ty chyba już pijany jesteś ja mam tylne w specjalnej czarnej obudowie zgadza sie tylne lampki pod fotelami sa w czarnych plastikach , ktore to wpina sie na stelarz od fotela
oprych Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Tak podejda do boczkow z przodu jak i nogi i do boczkow z tyłu Pod fotele masz takie same + w czarnych oprawkach
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 niech klęka do miecza Widać żeś nowy:decayed: Wladi operuje tylko kukurydzą Wladi:drinks:
Rekomendowane odpowiedzi