marcin9680 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Jeszcze jedno pytanko a mianowicie oznaczenie pompek 'AG" jest to poprzednie oznaczenie pompek "BA" ?
domin79 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Hallo hallo gdzie ta plaża;) we Helu:decayed: mordki
siwy2326 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Siemanko wszystkim Panowie pytanko , jak mam w Moim wozidelku pompowtryski z oznaczeniem "BA" to czy jak zaloze pompki z innym oznaczeniem ale rowniez z 1.9 TDi np. "AL" itd. to silniczek odpali i bedzie pracowac poprawnie czy tez nie ? Bedzie potrzebna regulacja ale jak umiesz używać klucza to powinieneś sobie poradzić .
marcin9680 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Siemanko wszystkim Panowie pytanko , jak mam w Moim wozidelku pompowtryski z oznaczeniem "BA" to czy jak zaloze pompki z innym oznaczeniem ale rowniez z 1.9 TDi np. "AL" itd. to silniczek odpali i bedzie pracowac poprawnie czy tez nie ? Bedzie potrzebna regulacja ale jak umiesz używać klucza to powinieneś sobie poradzić . Witam. Nie no akurat wymiana pompek zajmie sie mechanik i on wsio bedzie ustawial tylko chodzi mi o to czy pompki z innym oznaczeniem przeznaczone do sterownika EDC15 to czy po zalozeniu i ustawieniu odpala normalnie?
fantowski Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 A jakis namiar na sprawdzonego czy aledrogo tu masz pewnego sprzedawce 4p RENAULT LAGUNA II Przetwornica xenon NOWA VALEO (3864021356) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
MARCIN607 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Co myślicie?? Audi A4 21999.00 PLN. Rybno - otoMoto.pl
andr3i Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Lustro z kompasem dzis dojdzie no mam taka nadzieje to juz jutro byloby u mnie w takim przypadku
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Hallo hallo gdzie ta plaża;) we Helu:decayed: mordki a może sprzedał palże jakiemuś arabowi i nie pamięta
wladi Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Jojo nayebany ostatnio nie byłem:thumbup:
Rekomendowane odpowiedzi