Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany rezal kto elektryczne tylne szyby i ile coś takiego może kosztować

jestem świeżo po rezaniu:

silniczki-100zł

wiązki -100zł

boczki z roletami-200zł

panel+przełącznik 4xszyby-160zł

bezpieczniki +kable i piny-ok 50zł

tyle mnie to kosztowało + pomoc Bart-s bezcenna

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ile moze byc warta tylna poilka do sedana z roleta elektryczna kablem i przyciskami do przedniego panelu?

Opublikowano

ile moze byc warta tylna poilka do sedana z roleta elektryczna kablem i przyciskami do przedniego panelu?

Kosztowac jak kosztowac.Ale wez to znajdz :naughty:

Opublikowano

wlasnie kupilem caly komplet i wydaje mi sie ze za smieszne pieniadze :naughty:

Opublikowano

Gdzie takie cudo wyrwales??Jaka cena?Jest tego wiecej? :kox:

Opublikowano

na alledrogo, uzywke razem z przelacznikami i kablami za 300zl wiecej raczej nie ma

Opublikowano
:slina: Super cena chyba, to jest nie do znalezienia
Opublikowano

właśnie sobie fundnąłem dokładkę s line front :banan3: :banan3: :banan3: trochę plastiku a tyle szczęścia

Opublikowano

kto wie gdzie takie ledy na tyl mozna wyrwac

dsc00989vv.jpg

Opublikowano

właśnie sobie fundnąłem dokładkę s line front :banan3: :banan3: :banan3: trochę plastiku a tyle szczęścia

Ciekawe za ile :gwizdanie:

Opublikowano

Allegro. To są takie same ledy jak u mnie tylko u mnie ta górna część nie jest aż tak ciemna

Opublikowano

Ciekawe za ile :gwizdanie:

200 czarna stan igła.
Opublikowano

Mam ostatnio taki problem z autem, tzn jak jadę szybciej to nie ma problemu ale na przykład jak wyjeżdżam z osiedla i skręcam z jednej uliczki na drugą (2 bieg) i potem dodaję gazu powiedzmy przy 1500 obrotów to nie ma w ogóle mocy. Jak wcisnę więcej gazu to auto lekko przyspiesza ale przy tym zaczyna trochę przerywać i z tyłu jest chmura dymu. To wszystko dzieję się tylko na 1szym i drugim biegu. Na 3 biegu nigdy nie ma żadnych problemów. Co to może być? Miałem nadzieję, że to N75 wariuje ale dziś zmieniłem na nowy i dalej to samo...

Opublikowano

Przepływka ?[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________Marcin cena zarąbista :)

Opublikowano

Przepływka ?[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________Marcin cena zarąbista :)

jak z kratkami to cena lux jak bez to taka sobie, ja za caly zderzak bez jednej bocznej dalem 450zł ale 5 lat temu :kox:

Opublikowano

bez kratek ale też jestem mega zadowolony-teraz muszę coś wymyśleć zamiast dokładki środkowej i zakupić boczne kratki- będę myślał zrobić tak jak masz Ty Adam.

Opublikowano

no Marcin...przy sytuacji, ktora panuje (polowanie na allegro) to moim zdaniem elegancko Ci sie udało wyrwać tą dokładeczkę :good:

Opublikowano

najwyższa pora już była- nie dość że seryjna dokładka po zimie była mocno zdewastowana to w tamten piątek po pracy spotkałem zajęca samobójcę :embarrassed::wallbash: (najbardziej szkoda zwierza) i grill dolny ma teraz mln kawałków. [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 20:56_________________________________________________na allegro jest jeden srebrny za 300 z tego co widziałem ostatnio

i ta http://allegro.pl/audi-a4-01-05-s-line-dol-spoiler-zderzaka-przod-i1690862725.html

żeby tylne w takiej kasie chodziły :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

najwyższa pora już była- nie dość że seryjna dokładka po zimie była mocno zdewastowana to w tamten piątek po pracy spotkałem zajęca samobójcę :embarrassed::wallbash: (najbardziej szkoda zwierza) i grill dolny ma teraz mln kawałków. [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 20:56_________________________________________________na allegro jest jeden srebrny za 300 z tego co widziałem ostatnio

i ta http://allegro.pl/audi-a4-01-05-s-line-dol-spoiler-zderzaka-przod-i1690862725.html

żeby tylne w takiej kasie chodziły :wallbash: :wallbash:

cierpliwie szukaj ja kompletowałem ok 6-7 miesięcy między czasie była zima więc mi się nie spieszyło i za tysiaka mam zderzaki przód,tył,listwy dolne drzwi