Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy piszę s-line a tam tylko znaczki są ja bede w przyszłym roku dokladnie szukał samochodu tak sie teraz oglądam ile trzeba wyłożyć i chyba sensowniej było by coś sprowadzić z zagranicy. Chodz ten srebrny s-line bardzo kuszący trzeba by po vinie sprawdzić czy przebieg się zgadza przy 160 jest w 2008 w DE.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie mam pytanie ile jechaliście na maksa swoimi B6-stkami - ja właśnie wróciłem i 220km/h idzie bez większych problemów...zastanawiam się ile inne jadą :mysli:

Opublikowano

ja 260km/h :decayed:

Opublikowano

215 km/h, myślę, że można by było jeszcze urwać max 10, ale po co męczyć silnik nie mając icka.

Opublikowano

A ile lecą B6-stki 1.9tdi po programie :mysli:

Opublikowano

bez kratek ale też jestem mega zadowolony-teraz muszę coś wymyśleć zamiast dokładki środkowej i zakupić boczne kratki- będę myślał zrobić tak jak masz Ty Adam.

Marcinie jak nie wymyślisz nic do września to będę miał mój grill środkowy do zbycia :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:40_________________________________________________230 km/h i ani km więcej

Opublikowano

bez kratek ale też jestem mega zadowolony-teraz muszę coś wymyśleć zamiast dokładki środkowej i zakupić boczne kratki- będę myślał zrobić tak jak masz Ty Adam.

Marcinie jak nie wymyślisz nic do września to będę miał mój grill środkowy do zbycia :decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:40_________________________________________________230 km/h i ani km więcej

no to jak Twoje 190km jedzie 230 to moje 174 wystarczy jak lecie 225 :banan:

Opublikowano

Zobaczymy kiedyś ile na 19'' poleci.

Jak z czujnikami to nawet dobra cena http://allegro.pl/show_item.php?item=1702500802

Opublikowano

Na nieoddanym jeszcze wtedy do ruchu odcinku obwodnicy Puław licznikowe 240 km/h [chip już był]

Nie wiem czy dałby radę szybciej, droga się zaczęła kończyć :evil::kox:

Nie miałem okazji i wielkich chęci by eksperyment powtarzać :decayed:

Opublikowano

Marcinie jak nie wymyślisz nic do września to będę miał mój grill środkowy do zbycia

ok ale do tej pory pewnie już coś wymyślę- może nawet tqkio jak

Twój. [br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________Panowie czy obudowa z lusterek B7 pasuje pod B6?

Opublikowano

Mam ostatnio taki problem z autem, tzn jak jadę szybciej to nie ma problemu ale na przykład jak wyjeżdżam z osiedla i skręcam z jednej uliczki na drugą (2 bieg) i potem dodaję gazu powiedzmy przy 1500 obrotów to nie ma w ogóle mocy. Jak wcisnę więcej gazu to auto lekko przyspiesza ale przy tym zaczyna trochę przerywać i z tyłu jest chmura dymu. To wszystko dzieję się tylko na 1szym i drugim biegu. Na 3 biegu nigdy nie ma żadnych problemów. Co to może być? Miałem nadzieję, że to N75 wariuje ale dziś zmieniłem na nowy i dalej to samo...

Przepływka ?[br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 19:02_________________________________________________Marcin cena zarąbista :)

Sprawdzone dzisiaj, to nie przepływka. Co jeszcze może być powodem? heeelp!

Opublikowano
  • Autor

mlody ja z diesli jestem generalnie d*pa ale moze cos w okolicy wlasnie sterowania doladowaniem ?

Opublikowano

No ale co, doładowanie jest sterowane podciśnieniem. On wykazuje objawy tak jak by powietrza za mało dostawał. Jutro przełożę EGR jeszcze

Opublikowano
  • Autor

Może tłok rure zapycha ? :polew:

Opublikowano

To się zaczęło od wymiany żarówki na super hiper NIGHT VISION BREAKER :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

To teraz masz night ale z rury :wink4: Nie wiem co to moze byc. Zeswapuj na 2,7 bedzie dobrze :good::polew:

Opublikowano

Chciałbym, ale do tego trzeba Quattro. Ale i tak do końca roku trzymam auto i idzie do żyda :P następne będzie moccc

Opublikowano
  • Autor

Dokladnie. Posmigalem teraz dwoma lekkimi oskami ~200 ps i na mokrym ciagle mieli zamiast jechac :wink4: No ale moja w Q na dwojce na mokrym mieli po wcisnieciu gazu :wink4: