jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 carbony miał fajne nie jeździłem tym cudem niestety
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI Postaw obok siebie 1,9 i 2,5 i odpal na zimnym, a nawet na ciepłym - nadal chcesz prowadzić tą dyskusje? Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty:
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem Czasem trzeba jak nie chce zagadac:decayed:
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem Żeby to raz na plaku.. Jak te szroty palić nie chcą
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Miszcze ma ktoś na handel dystanse alu:naughty:
antonio Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ja mam te co Rdzewek produkował... nawet do auta nie założyłem, nóweczki
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem Czasem trzeba jak nie chce zagadac:decayed: Bo się nie chce odpowiednio odpowietrzyć, to się sięga po drastyczne środki, które te silniki uśmiercają - a potem płacz lament i komentowanie, jaki to ten silnik be.
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem Czasem trzeba jak nie chce zagadac:decayed: Bo się nie chce odpowiednio odpowietrzyć, to się sięga po drastyczne środki, które te silniki uśmiercają - a potem płacz lament i komentowanie, jaki to ten silnik be. Szkoda mi brudzić sobie rąk przy 2.5
Artur82 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 PANOWIE TAKA AKCJA!! PODSYŁAĆ MI NA PW linki któr byście chcili podwiesić w wątku! W tytule wiadomości proszę pisać B6 DIVISION
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ja chce:przebiegly: 2.5tdi najlepiej na plaku gra. Jak grabarka na metalowym kole:naughty: jak można 2,5 odpalać na plaka każdy idiota wpada na taki pomysł przy odpowietrzaniu VP. Gorszego debilizmu połączonego z lenistwem jeszcze nie widziałem Czasem trzeba jak nie chce zagadac:decayed: Bo się nie chce odpowiednio odpowietrzyć, to się sięga po drastyczne środki, które te silniki uśmiercają - a potem płacz lament i komentowanie, jaki to ten silnik be. Kiedyś znajomemu z miski kilka dźwiegienek wyjałem z bratem:decayed: To nie od plaka:decayed:
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Kiedyś znajomemu z miski kilka dźwiegienek wyjałem z bratem:decayed: To nie od plaka:decayed: Wada fabryczna do wyeliminowania - wiem z doświadczenia
Wandej Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Kiedyś znajomemu z miski kilka dźwiegienek wyjałem z bratem:decayed: To nie od plaka:decayed: Wada fabryczna do wyeliminowania - wiem z doświadczenia Wady w dwaipół fabryczne to tylko 20T prasa likwiduje:polew:
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Kiedyś znajomemu z miski kilka dźwiegienek wyjałem z bratem:decayed: To nie od plaka:decayed: Wada fabryczna do wyeliminowania - wiem z doświadczenia Wady w dwaipół fabryczne to tylko 20T prasa likwiduje:polew: VP jedynie nie wyeliminujesz - ma jebnąć przy 320-350 to jebnie, choćbyś ją nawet głaskał i zdrowaśki do niej odmawiał. Reszta jest do zrobienia i do jazdy bezawaryjnej przez dłuuugie kilometry
marcin_o23 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 orientujecie się może jak wygląda sprawa zrobienia w b6 z tyłu negatywu??
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Kiedyś znajomemu z miski kilka dźwiegienek wyjałem z bratem:decayed: To nie od plaka:decayed: Wada fabryczna do wyeliminowania - wiem z doświadczenia Wady w dwaipół fabryczne to tylko 20T prasa likwiduje:polew: Ja mam złoty środek na wady fabryczne 2.5 TDI Wyciągasz 2.5, wkładasz 1.8T i wszystkie wady wyeliminowane
deal Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 zaraz sprawdze lece do garazu---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- szeroka 4.5cm dl 107cm i lipa od sedana nie podejdzie :-/ jesli ktos ma taka listwe do avanta to pw
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 PANOWIE TAKA AKCJA!! PODSYŁAĆ MI NA PW linki któr byście chcili podwiesić w wątku! W tytule wiadomości proszę pisać B6 DIVISION
Rekomendowane odpowiedzi