Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie no żartuje :grin:

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

Dorezana dokładka S4 :polew:
No chyba raczej nie...dokładka od S4 wygląda inaczej:naughty:

S4 jest jednocześciowy gdzie dokladki:decayed:

No źle się wyraziłem tak jak mówisz bo już mnie pomylili gadając takie głupoty:decayed:

---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ----------

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

co wy piertolia s4 niema dokładki:decayed:

a to :shock3:

zderzak przód przedni audi A4 S4 B6 s-line (3991076970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

No to S4:naughty:
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to S4:naughty:

gdzie s4 zobacz jaka rzezba od srodka:grin: ale faktycznie s4:shock3: a wyglada jakby ktos spawał w kupe:wink:

Opublikowano

No bo jest klejony widać i to nieźle:whistling:

Opublikowano

To jest zderzak a6 c5 Polift skończcie wywody:decayed:

Opublikowano

To jest zderzak a6 c5 Polift skończcie wywody:decayed:

To jest z A6? :whistling: chyba coś pomyliłeś zderzak przód przedni audi A4 S4 B6 s-line (3991076970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

No to zobacz ile większą jest dziura na środkowy grill niż na boczne. W s4 jest mniejsza różnica. Już go oglądałem kiedyś i też się trochę zastanawiałem:wink: z takiego zdesia masz środkowy grill u siebie

Opublikowano

Może masz rację ale wygląda ja S4, a w A6 takie zdesie były czy to jakaś rzeźba?

Opublikowano
Może masz rację ale wygląda ja S4, a w A6 takie zdesie były czy to jakaś rzeźba?

No były tylko od 2001 chyba roku:wink:

Opublikowano

co wy piertolia s4 niema dokładki:decayed:

a to :shock3:

zderzak przód przedni audi A4 S4 B6 s-line (3991076970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

+1
Opublikowano
:hi: chłopy, czy dolny grill z S4 B6 podejdzie do zdesia S-Line??? Czy coś trzeba rezać?
Opublikowano

Trzeba przerabiać... Chłopaki pomogą :wink: gdzieś chyba był temat o tym nawet

Opublikowano

Grzesiu lipa jest bo trzeba zderzak ciąć:kwasny: nie wpasujesz ramki...chłopaki mają u siebie zrobione tak że ramka jest ori s-line a kratka od S4 docinana jest do tej ramki:naughty:

Opublikowano

No własnie nie znalazłem linka nigdzie:kwasny:

---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

Grzesiu lipa jest bo trzeba zderzak ciąć:kwasny: nie wpasujesz ramki...chłopaki mają u siebie zrobione tak że ramka jest ori s-line a kratka od S4 docinana jest do tej ramki:naughty:

Acha, wszystko jasne:decayed: wielkie dzięki, zatem odpuszczam sobie temat:kox:

Opublikowano

Pany kuma ktoś czy zawiasy do automatycznej klapy w B6 sedan podejdą do A6? Ewentualnie jest coś takiego do A6?:whistling:

Opublikowano

Pany pchac się w klapę US?? autem smigam codzieniie wiec chodzi głownie o misiaków :decayed: no i co sadzicie o wygladzie

Opublikowano
Pany pchac się w klapę US?? autem smigam codzieniie wiec chodzi głownie o misiaków :decayed: no i co sadzicie o wygladzie

bez zastanowienia, jest teraz wysyp na alledrogo w nawet przyzwoitym prajsie - ja swoją w tym tygodniu będę wymierzał do rżnięcia i spawania :banan: B5 latałem w c**j kilometrów, kontrola praktycznie co chwile i jedynie we Wrocławiu się mnie zapytali skąd mam taką fajną tablice (wymiary USA), bo elegantsiejsza jest niż ori kwadratowa i oczywiście czy mam ori przy sobie :grin:

Opublikowano

bez zastanowienia, jest teraz wysyp na alledrogo w nawet przyzwoitym prajsie - ja swoją w tym tygodniu będę wymierzał do rżnięcia i spawania :banan: B5 latałem w c**j kilometrów, kontrola praktycznie co chwile i jedynie we Wrocławiu się mnie zapytali skąd mam taką fajną tablice (wymiary USA), bo elegantsiejsza jest niż ori kwadratowa i oczywiście czy mam ori przy sobie :grin:

a jak się ma temat hologramu na tablice po prostu się nie czepiają??

Opublikowano

a jak się ma temat hologramu na tablice po prostu się nie czepiają??

stary poważnie, we Wrocku jedynie zapytali czy mam przy sobie ori kwadrat, pokazałem, że jest i reszte czasu się jarali wozem :jerk: jak masz przy sobie i jesteś w stanie zlikwidować "usterke" w jakimś tam określonym czasie (nie pamiętam jak to teraz jest czy 10 czy 15 minut), to mogą zapomnieć, żeby Ci wziąć dowód, po prostu ściągasz nie ori blache i zakładasz ori, albo kupujesz na allegro małe neodymy i jedną na drugą na neodymy nakładasz :wink:

Opublikowano

Be piuntką się jarali dobre:polew::decayed: