kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Wladi, zaznaczasz w wniosku w WK, że chcesz tablice kwadratową, a że jest większa co nieco od tablicy US no to wygląda to jak sr***cy pies, przykład na moim aucie: ori PL kwadrat: wymiary US: co do postojówek, to od 2010 roku jest zakaz używania barwy pomarańczowej jako światła postojowego, więc przedni obrys jak ktoś robi to na własne ryzyko ja już nie mam wyjścia, musi być
Armi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak?? przypinasz do fejka na małe 4 neodymy i gra ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- BTW, Armi - mój synuś przed chwilą do Ciebie dzwonił Przyzwyczaiłem się, co raz ktoś do mnie dzwoni bo jestem pierwszy na liście kontaktów:decayed: Be piuntką się jarali dobre:polew: Moją się jarali - bo myśleli, że ori US. Później okazało się, że mamy wspólnych znajomych itd. Ostrzegli nawet, że o ile z policją pójdzie gładko tak z inspekcją transportu łatwo się nie dogadam. Z tablica fake us jest fajnie, przełożysz raz, przełożysz drugi ale za którymś razem uprą się, że mandat i będzie wybór albo płacisz albo sąd. Ile razy można mówić, że czekasz na wyrobienie ori kwadratu:wink: Ja zrezygnowałem na kilka miesięcy. Na trasie można latać, gorzej w mieście gdzie policji masa. no ale jak masz przy sobie ori kwadrat to Cie puszczą tak?? Wszytko zależy od policjanta. Nie ma czegoś takiego jak ustawowe "masz 20 minut" na naprawę usterki:decayed: jeżeli zdarzysz "naprawić" przed wypisaniem mandatu to masz szczęście. Nie ma podstaw by dać mandat/odebrać dowód - nie ma usterki. aaa no to się zdązy bo podnoszę kalę i wyciągam odpowiednią a zajmuje to kilka sekund Ale policjanci zapamiętują auto i następnym razem nie będą już tak mili:wink: Śliski temat. Można mówić - ojej, z sesji zdjęciowej wracam czy coś w ten deseń ale wszystko do czasu. Zależy jak duże miasto:wink:
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Przyzwyczaiłem się, co raz ktoś do mnie dzwoni bo jestem pierwszy na liście kontaktów:decayed: o to to
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 ...wa Armi trochę utwierdasz ze w moich myślach, bo myślę dokładnie to samo...chyba jednak odpuszczę temat
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 ...wa Armi trochę utwierdasz ze w moich myślach, bo myślę dokładnie to samo...chyba jednak odpuszczę temat
jozek726 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo :polew::polew::polew: kaj jak Ty coś już powiesz to aż monitor oplułem:grin:
Artur82 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 ...wa Armi trochę utwierdasz ze w moich myślach, bo myślę dokładnie to samo...chyba jednak odpuszczę temat już mnie zatrzyuja od tak do kontroli, bo zwracają uwagę na auto a jak założe jeszcze taka tablicę to nawet na kacu nie pojadę :polew:
miki Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza Powiedz ze zgubiles i złóż wniosek o wtórnik... Będę miał do Ciebie interes:naughty: Widzę że sporo wypocin piszesz w detailingu więc poradź tu mnie czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać Jutro Ci skrobnę coś na pewu
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać najlepsze rozwiązanie dla Ciebie to kupić 3 kilo smalcu i posmarować po dachu - może psy fpjerdolo :polew::polew::polew: kaj jak Ty coś już powiesz to aż monitor oplułem:grin: oj tam ...wa Armi trochę utwierdasz ze w moich myślach, bo myślę dokładnie to samo...chyba jednak odpuszczę temat już mnie zatrzyuja od tak do kontroli, bo zwracają uwagę na auto a jak założe jeszcze taka tablicę to nawet na kacu nie pojadę :polew: ostro grasz
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Kaju nie pierd....że na kacu nigdy nie jechałeś:polew:
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Kaju nie pierd....że na kacu nigdy nie jechałeś:polew: stary, ja nie wiem co to kac
jozek726 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 ja na kacu nie jeżdżę za dużo do straty mam
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Kaju nie pierd....że na kacu nigdy nie jechałeś:polew: stary, ja nie wiem co to kac No w sumie yebnąłem:grin: Ty cały czas nayebany jeździsz:tongue4:
Wandej Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 no ale w urzedzie nichca mi wydac ori kwadrata bo powiedzili ze mam przerejestrowac auto a na te numery co mam to mi nie dadza Powiedz ze zgubiles i złóż wniosek o wtórnik... Będę miał do Ciebie interes:naughty: Widzę że sporo wypocin piszesz w detailingu więc poradź tu mnie czym porządnie auto umyć po zimie i żeby pół wypłaty nie wydać Jutro Ci skrobnę coś na pewu Oks:kox: Będę wdzięczny:wink: Tylko musi być łopatologicznie bo akurat tego tematu nie kumam:decayed: Tylko felgi opbjechałem(ponoć dobrym) Wheel Guardem i ot tyle chemii auto widziało:decayed:
kaju Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Kaju nie pierd....że na kacu nigdy nie jechałeś:polew: stary, ja nie wiem co to kac No w sumie yebnąłem:grin: Ty cały czas nayebany jeździsz:tongue4: patrz post wyżej - jestem tego samego zdania ---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:44 ---------- Oks:kox: Będę wdzięczny:wink: Tylko musi być łopatologicznie bo akurat tego tematu nie kumam:decayed: Tylko felgi opbjechałem(ponoć dobrym) Wheel Guardem i ot tyle chemii auto widziało:decayed: no to tylko smalec
miki Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Ja często widuję jak dziadkowie pod blokiem całe auto opierdzielają płynem do okien i scierką
secio84 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 nie mam pomyslu na fele moze cos takiego do b6 avanta?> ORYGINALNE Audi S6 C6 18" 5x112 (4040557076) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ma ktos fotke ? Czeee kolego tak przegladam watek i widze ze chcesz kupic i prosisz o fotke tak sie sklada ze jjestem na takich kolach o to fotka mojej audi
Wandej Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Ja często widuję jak dziadkowie pod blokiem całe auto opierdzielają płynem do okien i scierką Ja chcąc uniknąć takich wpadek myję auto rzadko i tylko na myjni:decayed: Ale po 3 miechach trochę ciężko schodzi a automat niszczy lakier:kwasny:
wladi Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Miszcze może ktoś reflektuje na stołki s-line z B6 skóra+materiał speed+ elektryczne lędźwia stan bardzo ładny:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi