andr3i Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wlasnie odebralem paczke od listonosza......babka ktora mi wysylala ps vite + gry nawet ku..wa pudelka tasma klejaca nie zakleila....co za zjebani ludzie....:facepalm:
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No ale chyba " nic nie wypadło" z kartonika? nowka czy uzywka ile funciaków?
andr3i Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nowa + 3 gry prezent na komunie dla mojego bratanka nie nic nie wypadlo ale poprostu zal:kwasny:
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 mi sie w szafie wala nowe wii i nie wiem co z tym zrobić bo i tak tego nie używam. chce ktoś ?
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak masz wyrzucic do smieci tą Wii to oddaj na szczytny cel, znam przynajmniej 3 takie rodziny z dziecmi w moim miescie, ze mi ich szkoda. Ile za nia bys chcial jak cos daj na pw pelne info co do stanu, zawartosci i "kwoty roszczeniowej"
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 tyle że ja to mam w uk ---------- Post dopisany at 08:52 ---------- Poprzedni post napisany at 08:51 ---------- a takich rzeczy nigdy nie wyrzucalem jak juz to dawalem komus, w zeszlym roku ps2 oddalem wlasnie dla kumpla zeby dzieciaki molestowały
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Oj to na swieta nie zjezdzasz do pl?
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Oj to na swieta nie zjezdzasz do pl? wisi to w powietrzu jak na razie.
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Cos tu wietrznie czas spadac z roboty do domu, strzelic piwko i obejrzec kolejne odcinki Gas Monkey na kanale Discovery ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ---------- Chłopaki majac tylne boczki z wiazką z B6 pod elektryke szyb, moge bez problemu wziac przyciski z B7? Te przyciski przypadkiem nie roznia sie wielkoscia wtyczki? Nie chcialbym wkurzyc sie kiedy podczas montazu okazaloby sie, ze wtyczka wiazki z B6 jest inna niz gniazdko przycisku tylnej szyby z B7.
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzieki Tomekza info, Szukam styranych przyciskow do raczek tylnych szyb aby dzialaly moga byc porysowane i tak bede robil podmianke gornych nakladek. Ktos moze ma niepotrzebne?
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja:decayed: i to nawet w dobrym stanie
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Niestety sknery wyjeli przyciski z raczek i boczki przyszly bez przyciskow, za to z klamkami podswietlanymi z diodami takze nie rozumiem polityki handlarzy ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- Kurka wodna...Tomaszu chcialbym w weekend zamontowac te szybki grrr :/ Tak aby po przyjezdzie po 12 kwietnia do Ciebie miec juz cos do pokazania
hiszpan123 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Panowie ktośkiedyś wspominał ze jakis koleś ma cały zestaw do swapa na quattro .Aktualne to jeszcze ?
rav85 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 wczoraj o 16:40 stałem obok niego na swiatlach na zwirki i wigury epickie wlepy ^^ a tu więcej o tym Panu "Wypier? nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9 mln zł ugrzęzło w urzędzie nawet na sto lat | NaTemat.pl
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Niestety sknery wyjeli przyciski z raczek i boczki przyszly bez przyciskow, za to z klamkami podswietlanymi z diodami takze nie rozumiem polityki handlarzy ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ---------- Kurka wodna...Tomaszu chcialbym w weekend zamontowac te szybki grrr :/ Tak aby po przyjezdzie po 12 kwietnia do Ciebie miec juz cos do pokazania To juz od ciebie zależy stary ode mnie byś je miał za darmoszke
Rekomendowane odpowiedzi