jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dzień pierwszy:decayed:http://img.tapatalk.com/d/14/04/08/u9emu8a5.jpg w końcu idzie na części
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ty Wandej skąd dorwałeś Weiteca z B5? Przeszukałem całe allegro i nic kompletnie nie ma, a w sumie też nie głupia opcja żeby taki zawias wsadzić ke?
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ty Wandej skąd dorwałeś Weiteca z B5? Przeszukałem całe allegro i nic kompletnie nie ma, a w sumie też nie głupia opcja żeby taki zawias wsadzić ke? No był sam front na alkegro za 300zl Józek:ssij: Rozrzad i kleje zderzak s-line jak Wladi ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Ty Wandej skąd dorwałeś Weiteca z B5? Przeszukałem całe allegro i nic kompletnie nie ma, a w sumie też nie głupia opcja żeby taki zawias wsadzić ke? Wystarczy parę podkladek dac w widełki. Teraz przypawam nakretki zwszlifowane od wewnątrz na wymiar i będzie full profeska:wink:
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/nadwozie-14/denerwujacy-problem-spryskiwaczem-szyby-323735/
serfin Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Wandej twoj teraz przypomina mi mojego z przed 2tygodni teraz jest jak byc powinno
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ty Wandej skąd dorwałeś Weiteca z B5? Przeszukałem całe allegro i nic kompletnie nie ma, a w sumie też nie głupia opcja żeby taki zawias wsadzić ke? No był sam front na alkegro za 300zl Józek:ssij: Rozrzad i kleje zderzak s-line jak Wladi ---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ---------- Ty Wandej skąd dorwałeś Weiteca z B5? Przeszukałem całe allegro i nic kompletnie nie ma, a w sumie też nie głupia opcja żeby taki zawias wsadzić ke? Wystarczy parę podkladek dac w widełki. Teraz przypawam nakretki zwszlifowane od wewnątrz na wymiar i będzie full profeska:wink: Szukałem, same kapcie albo gwint za 2,5k...
MARCIN607 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cycuchu a dasz rade go później poskladac??
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Trzeba wertowac non stóp allegro. Ja kupiłem jak byłem na wakacjach w lato i przeszukiwalem na plaży sobie allegro w tel:decayed:Czailem się na kw inox ale gosciu zdjął aukcje:kwasny:Tak to by był komplet kw:wink:
Fr0styyy. Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 U mnie śledzenie kończy się na tym, że raz na dzień przejrzę allegro A poza tym to tylko przód pasuje tak? A co z tyłem?
turzol Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek. Wałek kup ori po niskim przelocie, taka moja rada. Ruville to loteria, możesz trafić kiepskie Febi w środku albo jeszcze gorszego Federala. Szklanki tylko poprawione (anodyzowane na czarno) z INY
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Cycuchu a dasz rade go później poskladac?? Jasne:decayed: Sam rozbieram sam złożę tylko braciak rozrzad złoży:wink:Frosty tył tylko z b6/7
Marcino87 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pany powiedzcie, jakiej firmy najlepiej kupić wałek rozrządu i szklanki? Zastanawiam sie nad wymianą szklanek, bo zaczyna być je słychać. Może od razu sprawdzę sobie wałek. Wałek kup ori po niskim przelocie, taka moja rada. Ruville to loteria, możesz trafić kiepskie Febi w środku albo jeszcze gorszego Federala. Szklanki tylko poprawione (anodyzowane na czarno) z INY Cos czuje ze i mnie to czeka
jozek726 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 a powiedzcie jak słychać ze szklanki są do wymiany ?
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 a powiedzcie jak słychać ze szklanki są do wymiany ?Jak to szklanki......dzwonią
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 a powiedzcie jak słychać ze szklanki są do wymiany ? o tak :grin: Ty ale pełne inaczej dzwonią
tomcrack27 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 nie ma to jak dobra rada znawcow:grin:
H4mm3R Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jest sens to brać?View image: IMAG0397 Pytanie za ile... ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- Mogę się wymienić samymi springami H&R -45 na ori 1BE ale nie wiem jak to będzie stało... Lub zamiana na kompletny gwint H&R za ori 1BE. Co lepiej się opłaca? Bierz gwint.
Rekomendowane odpowiedzi