Armi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem? Zasłużyłem i dostałem Gratulacje:naughty:
dudas307 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Aj tam ja H7 mijania jak i postojowki wymieniam bez wykrecania lamp, takie zwinne chinskie raczki ma sie ale chyba nie bixy Napewno jeszcze bez otwierania maski.... Jozek, dostałeś klubowicza, czy miałeś, a nie widziałem? Zasłużyłem i dostałem
serfin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Guys przy nabywaniu modułu komfortu ma jakies znaczenie czy pochodzi on z B6 eu lub uk? A mowiac o wymianie zarowek mialem na mysli zwykla lampe na zarowy H7
serfin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tak tez myslalem, dzieki za info Dominik
dariuszqw Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 opłaca się to? http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/b6-lusterko-fotochrom-clh-324137/
dudas307 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz.
dariuszqw Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz. Ile chcesz za swoje? Fotochrom + CLH.
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opłacać się opłaca, ale górnej osłonki nie dokupisz, a dolna zatrzaskuje się na górną, także d*pa blada. Mam takie samo, tylko z osłonkami jak chcesz. Ile chcesz za swoje? Fotochrom + CLH. masz w sygnaturze napisane:facepalm: na czerwono
vblpl Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Siemka. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia/Milcza i były chętny do pomocy przy aucie? Chodzi między innymi o heble 320, CLH, AUTO, wymiana tunelu i sporo innych rzeczy?
andr3i Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 rezacze ja kwyciagnac zamek z schowka jes tz boku sruba torx a co dalej nie chce nic na sile i wole nie urwac czegos jakis zaczep tam siedzi czy cos ?
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Panowie ogarniał ktoś z was swapa przedniego zderzaka(seria) z dokładką sline? jak to ma się w codziennej eksploatacji? bo szybciej znajdę igłę w stogu siana niż taki jak mi trzeba:grin:
kaju Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Siemka. Czy jest ktoś z okolic Wrocławia/Milcza i były chętny do pomocy przy aucie? Chodzi między innymi o heble 320, CLH, AUTO, wymiana tunelu i sporo innych rzeczy? cwiara.
Gość cwiara Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja narazie nic nie biore z braku czasu. Musze dokonczyc ten papier diagnosty.
serfin Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja mam od okolo miesiaca zrobiony zdesio gora seria z dolem sline i super to wyglada i trzyma sie jak fabryczny sline. Kolega Łęga ma o tym watek. ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Domin szlifowales juz te przyciski chrom z B8 do naszych ?
kaju Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja narazie nic nie biore z braku czasu. Musze dokonczyc ten papier diagnosty. ja musze najpierw u siebie to ogarnąć, poza tym ja czasowo to oesu
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Domin szlifowales juz te przyciski chrom z B8 do naszych ? co chcesz wiedzieć?? mam coś takiego:wink:
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 co was interesuję?? nie do końca p&p:facepalm: a tak na poważnie -przyciski pojedyncze trzeba trochę doszlifować po bokach bo są minimalnie szersze klawisze(po operacji nic nie widać na aucie), -przełącznik drzwi kierowcy u siebie zmieniałem same przyciski z racji blokady tyłu szyb(klawisze pasują bez szlifowania ale trzeba mieć bebechy swoje z 03r w starszych były inne klawisze i nie pasują ) -instalacja w autach z przed 03r trzeba zmienić wtyczki w przyciskach pasażerów,w nowszych pasują
Rekomendowane odpowiedzi