Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: witam

tutaj więcej osób urzęduje niż w Crew-ie

powiedzcie mi panowie czy

AUDI RS4/S4/A4 Obudowy na lusterka + El.Składane (4129964885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ori czy nie ori ????

Coś za tanio poszło jak za ori ;) Ale kto wie, może akurat trafiła się okazja

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zobaczymy jak przyjdzie paczka

tanio nie tanio

wkłady jak z B6 to jakieś 200 można wyrwać

jak z B7 to już 250

ledy po 50szt

mechanizmy i tak pójdą na handelek bo mam składane

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

turzol sam wklejasz nie kiedy oferty z takimi promocjami ze aż się chce kupować

Opublikowano
przecież w lampach kręcąc regulacją przesuwa się cały plastik ,co jest widoczne nawet przy wyjętej lampie ,ja miałem przypadek że ten plastik zeskoczył z regulacji i się nie ruszał zdejmij dekiel i sprawdź czy nie spadł

To chyba spadl ten plastik bo ustawiłem się 4m od ściany i kręciłem 2 pokretlami i nic :facepalm:

Opublikowano

zmiana klimatu - coś na dobry wieczór panowie:naughty:

Arek co chcesz biała bestia :polew::polew::polew::polew::facepalm:

Opublikowano

Edytko zapodajesz ciekawe nuty mi tutaj, dobrze masują mi kolumny w pokoju, nutka do przetestowania w adi :wink:

Opublikowano

właśnie zajrzałem na stary twardy dysk i znalazłem zbior pojedynczych kawalkow zbieranych od ponad 10 lat, trance techno itp. zapewne kilka by się spodobało tu nie jednej osobie :banan:

Opublikowano

dawaj bo coś chyba dziś reszta zaniemogła:grin::whistling:

Opublikowano

:hi: też mam wiele takich utworków...

Opublikowano

ja dzis od 12 do 20 w robocie siedzialem i praktycznie nie bylo co zagladac na forum bo byla martwota, że heeeej. moze w raz z poniedziałkiem społeczność rozkreci sie i zacznie udzielać :grin:

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:04 ----------

słyszeliście wersje Polaka kultowego kawałka Orbitala -halcyon? mi kawałek od połowy lat 90tych czesze mózgownice jak chce się z chilloutowac :D

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:12 ----------

a pamiętacie czasy poczatki 2000r Szybcy wsciekli tuningi furek itp? jak ktos przegapil nagrania Schnazzy to nie wiem gdzie był :D

Opublikowano

hehe Tomek zawitał nice :) mam ori płytkę z soundtrackiem z tego filmasa :D całymi popołudniami na automatach się spedziało i fatality klepało :grin:

Opublikowano

Zawitalem bo dziś tylko pifko było:decayed:

Opublikowano

u mnie ostatnio pifko jest codziennie :D daj znaka jak jutro bedziesz ogarnial temat lakiernika co i jak i kiedy grafik na caly tydzien mojej roboty znasz :wink:

---------- Post dopisany at 00:48 ---------- Poprzedni post napisany at 00:44 ----------

odmeldowuję się, od 10:00 znów lecę na dyżur :sesese:

Opublikowano

kto jakiegoś informatyka zna tu na forum, kto pomoże rozkminić mi różne IP, siecć wi-fi, podłączanie przez wps itp...

Opublikowano

Bartek a co potrzeba?