turzol Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 witam problem mam wyczulem luz na wahaczu okazalo sie ze do wymiany jest dolny prawa strona ten mniejszy i teraz jest pytanko bo ja ma orygnal wersje sline czy jest jeden rodzaj do kozy i sline ??? i czy warto placic za femfordera czy polecacie cos innego ?? Ciezko powiedzieć. Na pewno bv ma inne wahacze a czy 1be to nie wiem. Trzeba by po vin sprawdzić gdzieś BE i BA maja te same wahacze
serfin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jeeep roznica miedzy BE i BA jest jedynie w amorkach i sprezynach
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 1MORE | Rakuten Global Market: Casio overseas model protrek tough solar digital outdoor Watch Black × Yellow urethane belt PRG-200A-1DR widzieli gdzieś tu w polsce taki zegarek na sprzedaż ?
POWER-KRIS Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Masz ten lepszy. ;-) http://www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_PRG-260-2ER.html?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info
tomcrack27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 albo ten jozek:grin: Hello Kitty Zegarek - różowy - Zalando.pl
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Masz ten lepszy. ;-) http://www.zegarek.net/zegarki/casio/zegarek_casio_PRG-260-2ER.html?utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info nie Casio Solar Protrek PRG 200A Rare Slimline ABC Sunrise Sunset Watch PRO Trek | eBay kozak w uj tylko ta wysyłka
Chuck Norris Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam , wiecie może czy da radę ściągnąć chrom listwę tylną czy trzeba jednak ściągnąć zderzak?
Wandej Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam , wiecie może czy da radę ściągnąć chrom listwę tylną czy trzeba jednak ściągnąć zderzak? Listwę na zderzaku? da rade samą
serfin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Andrzeju weź ten wątek z listewką pociągnij dalej... bo mam ładną listewkę luzem i chetnie zamienie u siebie bo moja taka już troszkę już wyeksploatowana jest
Chuck Norris Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 To proszę o poradę, bo nie chce nic połamać, podważać delikatnie? Jest na zatrzaskach? Może macie na to jakiś patent koledzy
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 To proszę o poradę, bo nie chce nic połamać, podważać delikatnie? Jest na zatrzaskach? Może macie na to jakiś patent koledzy Ty żyjesz?!
daro84.pl Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 chłopaki mam pytanko, pompa wspomagania 120 bar od 2.5TDI podejdzie do 2.0 ALT?
Chuck Norris Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 To proszę o poradę, bo nie chce nic połamać, podważać delikatnie? Jest na zatrzaskach? Może macie na to jakiś patent koledzy Ty żyjesz?! Żyje, żyje, ale co to za życie jak już się zaręczyłem .
serfin Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 pffff zaręczyny to nie chajtnięcie się, pogadamy jak już się załatwisz na amen, póki co jesteś wolny ptaszek, który może zaglądać do różnych dziupl
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 To proszę o poradę, bo nie chce nic połamać, podważać delikatnie? Jest na zatrzaskach? Może macie na to jakiś patent koledzy Ty żyjesz?! Żyje, żyje, ale co to za życie jak już się zaręczyłem . coś Ty zrobił
Gość Edyta Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 siemanko dupeczki pffff zaręczyny to nie chajtnięcie się, pogadamy jak już się załatwisz na amen, póki co jesteś wolny ptaszek, który może zaglądać do różnych dziupl :polew:
kaju Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 pffff zaręczyny to nie chajtnięcie się, pogadamy jak już się załatwisz na amen, póki co jesteś wolny ptaszek, który może zaglądać do różnych dziupl no i co? że niby po ślubie nie może? powiem Ci tak. im mniej wiesz, tym krócej siedzisz tzn im mniej baba wie tym spokojniej śpi ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a jak coś odjebiesz, to kupujesz jej nowe gary, żeby miała przy czym stać i gra gitarrra
tomcrack27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 pffff zaręczyny to nie chajtnięcie się, pogadamy jak już się załatwisz na amen, póki co jesteś wolny ptaszek, który może zaglądać do różnych dziupl no i co? że niby po ślubie nie może? powiem Ci tak. im mniej wiesz, tym krócej siedzisz tzn im mniej baba wie tym spokojniej śpi ---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ---------- a jak coś odjebiesz, to kupujesz jej nowe gary, żeby miała przy czym stać i gra gitarrra
Rekomendowane odpowiedzi