jozek726 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ile powinno kosztować wymienienie chłodnicy wody ? Trzeba stargać zderzak potem odkręcic chłodnicę od klimy:kwasny:Srednio przyjemna robota Ci powiem:kwasny:Ze 150zł pewnie mogą chcieć w górę Dałem 80 pln i zastanawiałem się czy to drogo czy tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukjar7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wandej to mój diler dragów, klienci polecieli na cene Ms-a lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 jak nie słyszeli to do autek z dobrym basikiem ciekawa nutka w holandii często słyszałem w maju :dancing:0:57s the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Siemka:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 jeszcze tylko wiazka kabli,sterowanie i grzanie na tyle gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Panowi potrzebuje numer czujnika wysokiego ciśnienia do mojego ulepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Panowi potrzebuje numer czujnika wysokiego ciśnienia do mojego ulepa gdzie ten czujnik ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Panowi potrzebuje numer czujnika wysokiego ciśnienia do mojego ulepa gdzie ten czujnik ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wykręć stary i odczytaj numer. Nie ucieknie gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Wykręć stary i odczytaj numer. Nie ucieknie gaz wiem, wiem że nie ucieknie, ale może akurat ktoś mi zarzuci. Bo teraz nawet nie mogę tego odkręcić a bym już zamówił nowy tylko pytanie, oryginalny czy jakiś zamiennik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 8E0 959 126 masz, szybko znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Chłopaki ile warta jest kompletna wiązka BOSE do B6 130-170zł? czy więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja brałem ori za jakieś 250zł. Mój wytrzymał 9 lat, więc jak znów kupisz ori to masz na kolejne 9 spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 8E0 959 126 masz, szybko znalazłem :drinks: dzięki Ci bardzo ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:40 ---------- http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/index2.html#post4291410 jeszcze 3 sztuki, komu,komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=GjHFgAMQnKo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi