serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Było... jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No i gra muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No tak nie do konca heh... Boczki z tylu tez zrobione, jednakze z braku klucza spline m10 nie odkrecilem foteli i nie moglem polozyc wiazki pod tylne szybki :/ jutro zmiana ramion wycieraczek na zB7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ale po co odkręcać fotele ?Ja nie odkręcałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Gwint ogarnięty Tylko muszę jeszcze kupić krótsze odboje na tylne amortyzatory (na pewno potrzebne, czy seria styknie?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja chyba też muszę coś pomyśleć nad nowym gwintem bo mój chyba sie kończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A jak przeprowadzic mam kable z jednego slupka do drugiego bez demontowania foteli i unoszenia wykladziny? Mam praktycznie pelna wiazke z B7 do podlaczenia tylu w elektryke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ja też muszę pomyśleć nad gwintem, ale to przyszły sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ja nie demontowalem ale nie opisze ci dzis bo chyba sie nawalilem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 A jak przeprowadzic mam kable z jednego slupka do drugiego bez demontowania foteli i unoszenia wykladziny? Mam praktycznie pelna wiazke z B7 do podlaczenia tylu w elektryke. nie da sie fotele out wykaldzina up i rezasz panie :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ja nie demontowalem ale nie opisze ci dzis bo chyba sie nawalilem:decayed: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ja nie demontowalem ale nie opisze ci dzis bo chyba sie nawalilem:decayed: :grin: czekam na porod z kolega:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 niezła biba że korki wy***ały i na całym osiedlu nie ma prądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 u mnie widno jak by ktos pytal:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 u mnie widno jak by ktos pytal:decayed: Byłem ostatnio w Alesund, to zjawisko jest mega egzotyczne dla kogoś kto pierwszy raz tego doświadcza polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 u mnie widno jak by ktos pytal:decayed: Byłem ostatnio w Alesund, to zjawisko jest mega egzotyczne dla kogoś kto pierwszy raz tego doświadcza polecam ale kolega nawet nie odwiedzil:whistling:moj znajomy by powiedzial:ssij: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 a mój kolega by powiedział że ma opier*olić kukurydze za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to Tomek od jutra tatujesz juz chyba co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 No to Tomek od jutra tatujesz juz chyba co? a cholera wie:whistling:cos sie nie zapowiada na jakies akcje porodowe:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Pany coś mi jakby rozrusznik łapie. Tak jakby blokuje czasem przy zapalaniu. Co to może być? Jakieś łożysko czy coś? Nie łożysko tylko elektromagnes lub bedinks. Są firmy które zajmują się regeneracją. Koszt max 200zl + montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi