Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiazki do luster b6-clh wlacznik auto i fotochrom na boki :wink:

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

musze sie kimnac cos teraz a pozniej trzeba wyrezac wiazke do grzanych dupek na tyle :kox: i skonczyc pdc i kontrole cisnienia

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

musze sie kimnac cos teraz a pozniej trzeba wyrezac wiazke do grzanych dupek na tyle :kox: i skonczyc pdc i kontrole cisnienia

Cykni mi PW ile za wiązkę bo chyba wiem kto chciał :decayed:

Opublikowano

Cykni mi PW ile za wiązkę bo chyba wiem kto chciał :decayed:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/wiazka-lustro-b6-331319/

:wink:

Opublikowano
Opublikowano
Koledzy pomóżcie, w którym miejscu znajduje się tylny głośniczek PDC w sedanie?

Pod Polka

pytalem o to samo w zeszlym tyg ale dziekuje teraz juz wiem :decayed:

To znaczy? ;)

Opublikowano
A takie pytanko jeszcze mam.. jak mam lusterko fotochrom z clh to musze mieć ten panel do regulacji wysokości swiatłem z clh żeby światła podłączyć? czy nie koniecznie...

A wiazki od lustra do clh nie chcesz? Pelna opcja zrobiona

clh wlacznik auto fotochromy wew i zew :decayed:

Domin już przewidział takie wyjście i jak mi montował lusterko poleciał z dodatkowymi kabelkami do lusterek zewnętrznych...:hi:
Opublikowano

Zostaw egr ,tylko go zaślep ,bo nie będziesz miał klapy gaszącej i przy gaszeniu będzie telepało

Opublikowano

Zostaw egr ,tylko go zaślep ,bo nie będziesz miał klapy gaszącej i przy gaszeniu będzie telepało

W sumie racja, ale cały zarzygany olejem jest ten EGR - wyczyszczę i powinno na jakiś czas starczyć.

Opublikowano

Panowie idzie wywiercić dziury w klapie żeby przymocować lotkę w nie oryginalnej klapie ? wiem że można piłować te bolce. ale czy idzie wywiercić te otwory i normalnie to przykręcić ?

Opublikowano

Idzie, tylko kup dobre wiertlo.

Opublikowano
Idzie, tylko kup dobre wiertlo.

a to luzik, mam bardzo ogarniętego chłopa który będzie mi to robił :wink:

Opublikowano

najlepiej gdyby mial wiertarke na stojaku jakims, zeby rowno szlo

Opublikowano

ważne że jest możliwość wywiercenia otworów, resztą on się zajmie, chłop nieziemsko ogarnięty także jestem spokojny o to :wink:

Opublikowano

eee tam planujesz pokonywać prędkości ponaddźwiękowe, że chcesz wiercić? ja dałem na klej do okien i trzyma na amen :banan:

Opublikowano

lubię jak jest coś zrobione jak oryginał :wink:

Opublikowano

f*ck dzisiaj chyba z 10 razy przekręcałem kluczyk nim zaskoczył rozrusznik. Nie dobrze. :facepalm: Trzeba coś działać. Byle do piątku wytrzymało.

Opublikowano

tylko dobrze żeby czymś te wywiercone dziury zabezpieczyć bo jak sie dostanie tam woda to zacznie ruda wyłazić :whistling:

Opublikowano

W sumie racja, ale cały zarzygany olejem jest ten EGR - wyczyszczę i powinno na jakiś czas starczyć.

Jak go zaślepisz to przestanie rzygać olejem

Opublikowano

tylko dobrze żeby czymś te wywiercone dziury zabezpieczyć bo jak sie dostanie tam woda to zacznie ruda wyłazić :whistling:

tak, tak wiem, dzięki :wink: