Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ale bloków nie kojsrzycie? Mam problem z galaxy w którym klima chodzi czynnik jest i co chwila się wyłącza. Coś ją odcina. Jest tylko pykniecie jakiegoś przekaznika i klima przestaje działać:wink:

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

Tak.

A

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

Tak.

A

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

Tak.

A

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie opisanych bloków w vcds??nie pamietam który to dokładnie. Idź po blokach i jednostkach

Opublikowano
Wandej Ty już odstaw to palenie....:grin:

Idź sobie pobiegaj to się dotlenisz:przebiegly:

Opublikowano

Deszcz pada nie chce mi się ale spoko trzymam formę i będę Cię ganiał na Oem z flaszką a k**wa spróbuj nie napić się ze mną:grin:
Opublikowano

Deszcz pada nie chce mi się ale spoko trzymam formę i będę Cię ganiał na Oem z flaszką a k**wa spróbuj nie napić się ze mną:grin:

dobrze że tylko z flaszką :grin::grin::polew::wink:

Opublikowano

Teee naprawiaj te lcd bo nie opierdolisz w końcu tego leda:polew:
Opublikowano

Masz kurfa łatwe zadanie bo nie zamierzam uciekać:decayed:

Opublikowano

Masz kurfa łatwe zadanie bo nie zamierzam uciekać:decayed:

Eeeee to nie.....ja nie lubię łatwizny:polew::polew::polew:
Opublikowano

OK Koledzy jest tu ktoś kto miał pełny BOSE na czarnym wzmaku a potem zmienił na srebrny wzmak Bose i zauwazył różnicę? bo nie wiem co czynic mam dostep do full ori wiazki BOSE pod czarny wzmak (taki mam obecnie w aucie i działa na półgwizdka tj. stage I) czy mam to porzucic i szukac srebrnego i wiazki pod niego? bo jezeli nie ma znaczacej roznicy to wole nie przeplacac :wink:

Opublikowano

Tzn. jaki masz czarny bo nie kojarze...z A6? Ja mam taki i za***rdala nieźle a srebrny nie wiem jak gra

Opublikowano

Teee naprawiaj te lcd bo nie opierdolisz w końcu tego leda:polew:

u mnie nie leży nic dłużej niż tydzień :wink:

Opublikowano

No i po pracy juz

piwka do lodowki na mecze wstawione

chwilke odpoczac i ide kable rzezbic a troche tego mam:wink:

Opublikowano

Dlatego mysle, ze nie ma co kombinowac. Pelna wiazke Bose z wtyczka of course pod czarny wzmak mam juz zamowiona, po opyleniu wzmaka z tego zestawu, wyjdzie mi jakies 150zl za ta wiazke wiec chyba cena znosna za ori kable Bose?

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------

ide dzis na weselicho ale zrywam sie z niego kolo 22:00już ( dzieki żonie bo wciaży :) , wiec zdążę na jebitny mecz Anglia - Włochy :banan:

Opublikowano
Dlatego mysle, ze nie ma co kombinowac. Pelna wiazke Bose z wtyczka of course pod czarny wzmak mam juz zamowiona, po opyleniu wzmaka z tego zestawu, wyjdzie mi jakies 150zl za ta wiazke wiec chyba cena znosna za ori kable Bose?

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ----------

ide dzis na weselicho ale zrywam sie z niego kolo 22:00już ( dzieki żonie bo wciaży :) , wiec zdążę na jebitny mecz Anglia - Włochy :banan:

U mnie na mieście już co drugi samochód flagami obwieszony :kox: to sie bedzie dzisiaj działo

Opublikowano

w trakcie wczorajszego meczu na skype gadalem z siostrą z Holandii to mowila, że w kazdym domu z okien szły okrzyki jak bramka za bramką leciały :grin:

Opublikowano

Eurosport now:kox:

Opublikowano

pany wie ktoś może czy mogę jeździć z odłączonym osuszaczem od klimy , to znaczy z luźnymi wężami ? niczemu to nie zaszkodzi ? jak np: może się dostać wilgoć albo co

oczywiście pasek ze sprężarki ściągnięty

muszę poczekać aż mi przyślą prawidłowy a nie chcę mi się już tego starego zakładać

?

Opublikowano

ja jeździłem bez zdejmowania paska ze 3 m-c może więcej i nic się nie stało,o ile wiem ważne żeby był olej w sprężarce ,żeby na sucho nie chodziła

Opublikowano

10370996_661672917235522_3673237201314838359_n.jpg?oh=35f956863d72f78c677c8ddef343da44&oe=539E658F&__gda__=1402878832_52fa3e4daed0f5778aa6b8a6d1e8d4c3

:naughty: