miszka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 W przyszłym roku już muszę chłodnice klimy wymieniać bo machina juz 13 ciśnienia pokazuje jak stoję, wiec słabe juz chłodzenie przez tego gniota. Najlepsze ze zamówiłem ten osuszacz Nissens a przyszedł mi firmy Hella Tutaj numer firmy Nissens A pod nim był numer BEHR Hella A to było w pudełku : Wiem made in China
POWER-KRIS Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zdaje mi się ze i tak Behr lepszy od Nissens. Ja chciałem Nrf a mam Nissens bo bym musiał sporo czekać. Instrukcja diagnostyczno obslugowa klimy. http://www.warsztat.pl/artykul/47-diagnostyka_ukladu_klimatyzacji#.U6MU_vluva8 http://www.klimatyzacja-samochodowa.com/zestaw-manometrow-do-klimatyzacji-samochodowej/
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kurde zrobiłem klimę to teraz wszyscy się rzucili za mną
POWER-KRIS Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ta na oślep bo nawet nie chciałeś zdradzić numeru dyszy. ☺
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kurde zrobiłem klimę to teraz wszyscy się rzucili za mną Ja byłem już zmuszony bo mi chłodnica padła i uciekał już gaz...po zmierzeniu okazało się że z około 500 mg zostało 120 mg...po wymianie i nabiciu zimno jak w psiarni:decayed:
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kurde zrobiłem klimę to teraz wszyscy się rzucili za mną Ja byłem już zmuszony bo mi chłodnica padła i uciekał już gaz...po zmierzeniu okazało się że z około 500 mg zostało 120 mg...po wymianie i nabiciu zimno jak w psiarni:decayed: ja to jak robiłem łożysko sprężarki klimy to gaz trzeba było spuścić to się zrobiło wszystko przy okazji ale teraz to chłodzi, kurde jak w lodówce jest
grzes283 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Siema rezacze:hi: Przerabiał ktoś z Was taki myk: Na przedzie gwint, zaś na tyle amor 1BV + springi krótsze? Pytam, bo u mnie przy gwincie tył siedzi za nisko, podniosłem go podkładkami gumowymi, ale teraz mi trzeszczy i średnio mi to się widzi. Myślałem, żeby tył zostawić 1BV - taka wysokość dla mnie jest spoko, ewentualnie jakieś springi też było by OK, a przód doregulować sobie na gwincie. Może macie jakieś foty?
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Grzesiu widziałem Cię w Gdańsku niedaleko Ergo bo jechałem do mechaniora nie wiem czy mnie przyczaiłeś na jednym ze skrzyżowań
grzes283 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Haha, kurde wczoraj tak mi się rzuciła w oczy jakaś niunia, nawet miałem zakręcić i pojechać za Tobą, ale trochę się spieszyłem........nie widziałem, że to Ty. Ale prezentuje się za***iście..... Do kogo jechałeś?
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kur... stelaże foteli audi a4 b6 elektrycznie sterowane (4332359226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 2 lata szukam takiego zestawu i akurat mi przeleciało obok nosa Jakby ktoś coś gdzieś widział - chodzi o fotel kierowcy z pamięciami to dawać cynka bo to ostatni mod w moim A4, a towar mega deficytowy
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Do Grzybka do Brzeźna nie znasz pewnie pracował kiedyś w AZ ale Twoje koła od razu rzuciły mi się w oczy:decayed:
Bieniek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Do allmotors. Sent from my iPhone using Tapatalk
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Do allmotors. Sent from my iPhone using Tapatalk A Ty co już z ucha strzelasz:grin:
grzes283 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Do Grzybka, hehe można powiedzieć że znam. Byłem u niego jakiś czas temu. Ustawiał mi synchro i takie tam duperelki. Równy gość Dzisiaj nawet przejeżdzałem k. AllMotors - ruch, jak w Paryżu na wsi:grin: A Ty co robiłeś w swoim?
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Chłodnice klimy wymieniałem, osuszacz, dławik, olej, filtry, dwa napinacze paska, paski to chyba tyle:wink:
grzes283 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ale beka, bo tak przez myśl mi przeszło..." taka fajna audica, hmm pewnie do allmotors gna" Miałem później podjechać do nich, ale się nie wyrobiłem. Fajnego sedana też widziałem. Przejeżdżał k. groblewskiego, pewnie też od Grzybka:grin: Jak będziesż u nich następnym razem, daj cyne, może uda się jakoś spiknąć na bajerkę
wladi Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Spoko coś ogarniemy ale pewnie dopiero po wakacjach bo narazie nie planuje awarii:decayed:
Bieniek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Spoko coś ogarniemy ale pewnie dopiero po wakacjach bo narazie nie planuje awarii:decayed: Żartujesz??dotykalem twojego auta w allmotors:)) Sent from my iPhone using Tapatalk
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 kur...stelaże foteli audi a4 b6 elektrycznie sterowane (4332359226) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 2 lata szukam takiego zestawu i akurat mi przeleciało obok nosa Jakby ktoś coś gdzieś widział - chodzi o fotel kierowcy z pamięciami to dawać cynka bo to ostatni mod w moim A4, a towar mega deficytowy zobacz o której wystawione a o której sprzedane
Rekomendowane odpowiedzi