Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze Miszka jak tam humoerk Angolow po wczorajszym OUT z mundialu? Butelki lecialy?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie jest nad , nie mam pojęcia jak można mieć pod , przecież nie ma miejsca żeby klucz wsadzić

---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Cze Miszka jak tam humoerk Angolow po wczorajszym OUT z mundialu? Butelki lecialy?

No angole u mnie w robocie mają miny jak by co najmniej królowa umarła , a takie kozaki nie dawno byli i robili se jaja czemu Polacy mie grają :wink:

Opublikowano

Dobrze im kuhwa:kox: z eu nie lubie ich makaronow no i niemców:thumbdown:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
U mnie jest nad , nie mam pojęcia jak można mieć pod , przecież nie ma miejsca żeby klucz wsadzić

Hahaha, no własnie. Mi mechanior rok temu gwint zamontował i dał regulacje pod sprężynę. Szlak mnie trafiał, jak miałem kręcić - masakra jakaś. Myślę sobie, że w Borze miałem na dole, to pewnie tak ma być, tylko albo gwint do d*py, albo czegoś jeszcze brakuje..:facepalm:

Qwa rok czasu się meczyć, a ile skóry pozostawało z łap na śrubach itp:grin::grin:

Opublikowano

A mi przypadly do gustu reprezentacje Ameryki Poludniowej, taka Costa Rica 4mln mieszkancow i rozpierdowe robia wsrod wielkich starego kontynentu ;) po cichu dopinguje Holendrom z uwagi na ich przeszlosc zwiazana z mundialami ale sa inne naprawde mocne druzyny

Opublikowano

Hahaha, no własnie. Mi mechanior rok temu gwint zamontował i dał regulacje pod sprężynę. Szlak mnie trafiał, jak miałem kręcić - masakra jakaś. Myślę sobie, że w Borze miałem na dole, to pewnie tak ma być, tylko albo gwint do d*py, albo czegoś jeszcze brakuje..:facepalm:

Qwa rok czasu się meczyć, a ile skóry pozostawało z łap na śrubach itp:grin::grin:

Też łapy sobie poobcieralem za pierwszym razem:kwasny: i jeszcze rozcialem od osłonę tarczy. Potem braciak mechanior popatrzył i zmontowal przedluzke pasująca. Teraz tylko krece tryczka:kox:

Opublikowano

Hahaha, to wyobraź sobie co jest u mnie, jak regulacja jest pod sprężyną:grin: A największa beka, to fakt, że wpadłem na to przeglądając temat Tomka. Inaczej pewnie bym gwint wywalił a dalej bym nie wiedział, że jest źle założona regulacja. Qwa gdzie mechanicy mają łeb:grin:

Opublikowano
Hahaha, to wyobraź sobie co jest u mnie, jak regulacja jest pod sprężyną:grin: A największa beka, to fakt, że wpadłem na to przeglądając temat Tomka. Inaczej pewnie bym gwint wywalił a dalej bym nie wiedział, że jest źle założona regulacja. Qwa gdzie mechanicy mają łeb:grin:

Obecnie mają większe kieszenie niż mózgi:decayed: Dobrze ze ją mam warsztat pod domem odpowiednio wyposażony:wink:

Opublikowano

Ta, dokładnie. Kroić i liczyć to oni potrafią. Beka, dobrze, że jest forum. Przynajmniej coś człowiek wybębni z tych stron:decayed:

Opublikowano

panowie potrzebuje nr kontrolki wylaczenia poduchy pasazera w chromie

:hi:

Opublikowano

Andrzej w temacie to zapytam duzo śmiecia trzeba by moc wylaczac poduche pasazera z przodu? Manualna blokada w schowku to 1, przycisk przelacznik w miejsce szufladki na pieniadze to 2, jakies kabelki i co jeszcze?

Opublikowano

za taką cene to poproszę kolor fis do benzy rocznikowo 2001r to wyzme :naughty:

Opublikowano

nowy nabytek:kox:

MfL94xz.jpg

Opublikowano

pikny pikny ten nabytek na yebayu upolowales?

Opublikowano

tak wiadomo :decayed:

Opublikowano

aaaa rezanko parktronika przod się zapowiada? czy już masz w aucie :naughty:

Opublikowano

Bedzie z czasem jak znajde zderzak

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

Andrzej w temacie to zapytam duzo śmiecia trzeba by moc wylaczac poduche pasazera z przodu? Manualna blokada w schowku to 1, przycisk przelacznik w miejsce szufladki na pieniadze to 2, jakies kabelki i co jeszcze?

wszytsko to i kodowanie

czyli

1. bebenek z okablowaniem

2. kontrolka nad tunelem z okablowaniem od sterownika(trzeba tunel sciagac)

3. kodowanie

Opublikowano

Osz kur... Pany oglądacie jak Ghana gromi Niemcownie :kox:

2:1

Opublikowano

koniec świata Ghana wygrywa z Niemcami :grin: