serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Cze Miszka jak tam humoerk Angolow po wczorajszym OUT z mundialu? Butelki lecialy?
miszka Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 U mnie jest nad , nie mam pojęcia jak można mieć pod , przecież nie ma miejsca żeby klucz wsadzić ---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ---------- Cze Miszka jak tam humoerk Angolow po wczorajszym OUT z mundialu? Butelki lecialy? No angole u mnie w robocie mają miny jak by co najmniej królowa umarła , a takie kozaki nie dawno byli i robili se jaja czemu Polacy mie grają
Wandej Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dobrze im kuhwa:kox: z eu nie lubie ich makaronow no i niemców:thumbdown: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
grzes283 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 U mnie jest nad , nie mam pojęcia jak można mieć pod , przecież nie ma miejsca żeby klucz wsadzić Hahaha, no własnie. Mi mechanior rok temu gwint zamontował i dał regulacje pod sprężynę. Szlak mnie trafiał, jak miałem kręcić - masakra jakaś. Myślę sobie, że w Borze miałem na dole, to pewnie tak ma być, tylko albo gwint do d*py, albo czegoś jeszcze brakuje.. Qwa rok czasu się meczyć, a ile skóry pozostawało z łap na śrubach itp:grin:
serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 A mi przypadly do gustu reprezentacje Ameryki Poludniowej, taka Costa Rica 4mln mieszkancow i rozpierdowe robia wsrod wielkich starego kontynentu po cichu dopinguje Holendrom z uwagi na ich przeszlosc zwiazana z mundialami ale sa inne naprawde mocne druzyny
Wandej Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 U mnie jest nad , nie mam pojęcia jak można mieć pod , przecież nie ma miejsca żeby klucz wsadzić Hahaha, no własnie. Mi mechanior rok temu gwint zamontował i dał regulacje pod sprężynę. Szlak mnie trafiał, jak miałem kręcić - masakra jakaś. Myślę sobie, że w Borze miałem na dole, to pewnie tak ma być, tylko albo gwint do d*py, albo czegoś jeszcze brakuje.. Qwa rok czasu się meczyć, a ile skóry pozostawało z łap na śrubach itp:grin: Też łapy sobie poobcieralem za pierwszym razem:kwasny: i jeszcze rozcialem od osłonę tarczy. Potem braciak mechanior popatrzył i zmontowal przedluzke pasująca. Teraz tylko krece tryczka:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
grzes283 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hahaha, to wyobraź sobie co jest u mnie, jak regulacja jest pod sprężyną A największa beka, to fakt, że wpadłem na to przeglądając temat Tomka. Inaczej pewnie bym gwint wywalił a dalej bym nie wiedział, że jest źle założona regulacja. Qwa gdzie mechanicy mają łeb:grin:
Wandej Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hahaha, to wyobraź sobie co jest u mnie, jak regulacja jest pod sprężyną A największa beka, to fakt, że wpadłem na to przeglądając temat Tomka. Inaczej pewnie bym gwint wywalił a dalej bym nie wiedział, że jest źle założona regulacja. Qwa gdzie mechanicy mają łeb:grin: Obecnie mają większe kieszenie niż mózgi:decayed: Dobrze ze ją mam warsztat pod domem odpowiednio wyposażony:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
grzes283 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ta, dokładnie. Kroić i liczyć to oni potrafią. Beka, dobrze, że jest forum. Przynajmniej coś człowiek wybębni z tych stron:decayed:
andr3i Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 panowie potrzebuje nr kontrolki wylaczenia poduchy pasazera w chromie
serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Andrzej w temacie to zapytam duzo śmiecia trzeba by moc wylaczac poduche pasazera z przodu? Manualna blokada w schowku to 1, przycisk przelacznik w miejsce szufladki na pieniadze to 2, jakies kabelki i co jeszcze?
jozek726 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/licznik-diesel-fis-kolorowy-332803/
serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 za taką cene to poproszę kolor fis do benzy rocznikowo 2001r to wyzme
serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 pikny pikny ten nabytek na yebayu upolowales?
serfin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 aaaa rezanko parktronika przod się zapowiada? czy już masz w aucie
andr3i Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Bedzie z czasem jak znajde zderzak ---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- Andrzej w temacie to zapytam duzo śmiecia trzeba by moc wylaczac poduche pasazera z przodu? Manualna blokada w schowku to 1, przycisk przelacznik w miejsce szufladki na pieniadze to 2, jakies kabelki i co jeszcze? wszytsko to i kodowanie czyli 1. bebenek z okablowaniem 2. kontrolka nad tunelem z okablowaniem od sterownika(trzeba tunel sciagac) 3. kodowanie
miszka Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Osz kur... Pany oglądacie jak Ghana gromi Niemcownie 2:1
jozek726 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 koniec świata Ghana wygrywa z Niemcami
Rekomendowane odpowiedzi