Kshyhu87 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Ktoś wykonuje jeszcze usługę malowania wnętrz lamp do b6? Gwerty? Edytowane 7 Listopada 2014 przez Kshyhu87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Tak OGarnia tu ktoś klimatronika? Ja nie wiem, czy tak ma być, czy nie, ale imo to jest popieprzone. Jadąc np. w mieście 50km/h i mając nawiew na przednią szybę dmucha normalnie, ale np. wyjeżdżam za miasto i jadę ok 90-100km/h to nawiew na szybę się zamyka i nawet jak ustawię dmuchanie ma maksa to i tak dmucha z tych kratek jakbym uustawił na jedną bądź dwie kreski.. To samo jest jadąc w lato z klimą, jak jadę 140 to zamyka mi po prostu klapy w klimatorniku i przestaje dmuchać powietrze, ale jak kliknę obieg zamknięty to od razu wszystkie się otwierają i leci powietrze. Co to może być? To jest normalne zachowanie? Już nie raz jadać rano do roboty po 5 rano musiałem dać albo na maksa gorące powietrze albo na maksa zimne, albo na maksa gorąca + otworzyć szyby bo jechać się nie da tak parują przez to, że nie leci powietrze. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 T jechać się nie da tak parują.a kabinówke Ty zmieniał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hej Jest jakis DIY jak wymienić przycisk ESP bez rozbierania połowy konsoli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hej Jest jakis DIY jak wymienić przycisk ESP bez rozbierania połowy konsoli ?? A co Ci się z nim dzieje? Z tego, co pamiętam, to front zmienisz bez wyciągania radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hej Jest jakis DIY jak wymienić przycisk ESP bez rozbierania połowy konsoli ?? no btw pany, zima idzie, niektórzy zbroją się w webasta, a ja zrobiłem przymiarkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Dokladnie 312mm byly z 255mm montowane Nie wiem jak to daje rade przy 190KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Kaju zderzak na spryski zmień chamieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hej Jest jakis DIY jak wymienić przycisk ESP bez rozbierania połowy konsoli ?? no btw pany, zima idzie, niektórzy zbroją się w webasta, a ja zrobiłem przymiarkę... Lej tą siekierą w ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) T jechać się nie da tak parują.a kabinówke Ty zmieniał? A kabinówka co ma do tego, że na maksymalnym nawiewie nie leci w ogóle powietrze? Tak OGarnia tu ktoś klimatronika? Ja nie wiem, czy tak ma być, czy nie, ale imo to jest popieprzone. Jadąc np. w mieście 50km/h i mając nawiew na przednią szybę dmucha normalnie, ale np. wyjeżdżam za miasto i jadę ok 90-100km/h to nawiew na szybę się zamyka i nawet jak ustawię dmuchanie ma maksa to i tak dmucha z tych kratek jakbym uustawił na jedną bądź dwie kreski.. To samo jest jadąc w lato z klimą, jak jadę 140 to zamyka mi po prostu klapy w klimatorniku i przestaje dmuchać powietrze, ale jak kliknę obieg zamknięty to od razu wszystkie się otwierają i leci powietrze. Co to może być? To jest normalne zachowanie? Już nie raz jadać rano do roboty po 5 rano musiałem dać albo na maksa gorące powietrze albo na maksa zimne, albo na maksa gorąca + otworzyć szyby bo jechać się nie da tak parują przez to, że nie leci powietrze. błedy w klimatroniku sa ? Jakiś jest od którejś klapy.. Po robieniu nastaw podstawowych problem na jakiś czas ustępuje. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Fr0styyy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 szydera j**ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Sie przyjeb...do tych 2.5 Kaju siekierke i gumówke zostawiam na koniec jak mi nerwy puszcza - teraz chce ramke nad przyciskiem/wizytownikiem sciagnąć - how to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Musisz ściągnąć zaślepke tunelu i od góry w dwóch miejscach wcisnąć np wkretakami i jednocześnie ciągnąć do siebie wizytownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 od góry zacznij i ciągnik lekko do siebie - zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) no właśnie z ta zaslepka jest problem - a nie chce nic połamać Edytowane 7 Listopada 2014 przez kkrawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ja ją podważyłem od strony schowka pasażera. Otwórz go i zobacz czy dasz radę czymś podważyć :-) nic nie powinieneś polamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Najlepiej to RNSa wyjąć i włożyć tam rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi