jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co jest spicie wszyscy? Tapnięte z SGS5 gdzie tam mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Co jest spicie wszyscy? Tapnięte z SGS5 Niee. Weekend sie zaczal A cos chciales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Siema, nie ma ktos do opchniecia grilla w maskę w chromie w dobrej kasie , bede miał do sprzedania zderzaki przod tył od s4 b6 avant, do lakierowania, za 2800, dobra cena ? Edytowane 21 Listopada 2014 przez kaj82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Siema, nie ma ktos do opchniecia grilla w maskę w chromie w dobrej kasie , bede miał do sprzedania zderzaki przod tył od s4 b6 avant, do lakierowania, za 2800, dobra cena ? zwykły grill ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 ja bym kupił dolny gril s4 hak by ktoś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Jozek a masz foty jakieś jak wygląda góra plus dół dociety na furce w zwyklaku zderzaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 U siebie mam takie 3 doładowanie, cisnienie oleju i temperatura spallin Maja mozliwość podswietlania na biało i czerwono chętnie zamienił bym na takie same ale z czerwonym i bialym pdswietlaniem miejsce to samo co u mnie, tyle ze mam jeden kurnik mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Gdzieś miałem ale nie wiem gdzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pany ma ktoś foto jak wygląda 288mm z przodu i 255mm z tyłu na aucie? m/w takie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Do bukowiny przyjedź W tym roku też się wybieram Znaczy w następnym Edytowane 22 Listopada 2014 przez Wandej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Za mało alko w bukowinie hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Do bukowiny przyjedź W tym roku też się wybieram Znaczy w następnym no to szykuj watrobe bo ja tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Koledzy jaki jest nr airbaga kierownicy 3-ramiennej z B7? Czy 4-ramienna i 3-ramienna ma tez sam nr i roznia sie tylko zaslepka w sensie wydrazeniami pod rodzaj kiery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Do bukowiny przyjedź W tym roku też się wybieram Znaczy w następnym no to szykuj watrobe bo ja tez bede Trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Do bukowiny przyjedź W tym roku też się wybieram Znaczy w następnym no to szykuj watrobe bo ja tez bede Trzymam za słowo nie ty jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja właśnie wróciłem z hali i wprowadzam drugiego heinekena:kox: Coś Tomcrac ostatnio mi nie przygryza:whistling: Tapnięte z SGS5 a to widze ze tesknisz za chlosta czasami co No właśnie dawno nie ustawiałem Cie w szeregu poczekaj jeszcze bedzie okazja to ci pokaze jak sie ustawia w szeregu mendo Do bukowiny przyjedź W tym roku też się wybieram Znaczy w następnym najpierw trzeba znać termin dokładny no i możemy działać , oczywiście przygotować też wątrobę hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi