jozek726 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja tak samo, nie chciało mi działać dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na Orange są grupony na allegro.ja kupiłem rabat na 30% na cały okres umowy i za 89 zł zrobiło się 61 i s4 za 1 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 i chyba tak zrobie jak mówisz Kaju. w sumie teraz płace w Play 40zł/msc za nielimitowane rozmowy komorkowe i sms/mmsy - umowa była bez telefonu, ale chce zmienic fon wlasnie na S5 z uwagi na dobry aparat (mialem S3 i byl to dla mnie swietny telefon) dzieciak mi rosnie chce pstrykac fotki i nagrywac dobrej jakosci filmy, poza tym nie stac mnie na zakup S5 na raty i pozostaje mi nabycie go poprzez operatora komorkowego. przy abonamencie do 90zł wlasnie Orange ma najtaniej ten fon bo za 560zl inni maja ponad 1000zł, czyli jezeli umowa konczy mi sie w PLAY na dniach w styczniu to juz do nich nie pukac nie zachodzic tylko robic zakup przez strone Orange i oni za mnie ogarną sprawę od A do Z? kurde nei pamietam nawet kiedy dokladnie konczy mi sie ta pieprzona umowa w PLAY :/Daniel ile jesteś w Play? Ja ucieklem z Orange do Play i po roku z play mam umowę na 24 mce abonament 54 zł, nie limitowane rozmowy, smsy i internet jak kończy Ci się umowa to dzwon do nich powiedz jakie masz oczekiwania i żeby Ci je spełnili, a gdy powiedzą że nie da rady to powiedz ze konkurencja ma lepsze warunki i zmieniasz operatora. Zawsze pomaga i nagle się da[emoji1] Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No tak ale w play to maja chyba tylko dobre oferty abonamemtu bez telefonow bo mi zalezyna Samsungu S5 i w play przy abonam 90zl jest on po 1000zl a w Orange przy tym samym abon 90zl juz tel kosztuje "tylko" 560zl, wiec mi raczej tego nie przebija :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zadzwoń i dobrze z nimi pogadaj, powiedz że znalazłeś inna ofertę i przy abonamencie 90 zł masz szajsunga s5 za 560 zł i czy są wstanie dać podobna ofertę. Jak Ci powiedzą że nie, to odrazu im powiedz że przechodzisz do konkurencji i odrazu będzie inna rozmowa... Zaraz będzie kierownik zmiany i może się uda ;-) ile jesteś w Play? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja w marcu biore za 1zł s5 Kolejnego już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema Pany. Mam nówki sztuki opony na zimę i muszę kupić felgi aluminiowe, bo stalówka nie wejdzie (zaciski 320mm od A6). Które fele wybrać? (opony 16 cali) http://allegro.pl/niemieckie-felgi-aluett-audi-a4-a6-vw-7x16-5x112-i4962520529.html http://allegro.pl/felgi-alu-borbet-16-5x112-et40-vw-audi-skoda-seat-i4963973958.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja w marcu biore za 1zł s5 Kolejnego już Zeby tak CCCO S5 dawali za 1 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja w marcu biore za 1zł s5 Kolejnego już Zeby tak CCCO S5 dawali za 1 zł lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Siema Pany. Mam nówki sztuki opony na zimę i muszę kupić felgi aluminiowe, bo stalówka nie wejdzie (zaciski 320mm od A6). Które fele wybrać? (opony 16 cali) http://allegro.pl/niemieckie-felgi-aluett-audi-a4-a6-vw-7x16-5x112-i4962520529.html http://allegro.pl/felgi-alu-borbet-16-5x112-et40-vw-audi-skoda-seat-i4963973958.html aluett chyba ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Chce dziewczyne namówić na Alphe ale jej się nie podoba A dla mnie jest mało męski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Alpha to jest iphone tylko z samsunga:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania mam Ci załatwić trochę urlopu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania mam Ci załatwić trochę urlopu? A chcesz kolbe oyebać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania mam Ci załatwić trochę urlopu? A chcesz kolbe oyebać? ile pw tyle masz mi do ojebania na bukowinie pysiu, myślisz, że skąd masz nagle tyle robotaju, kto u mnie stretcha bierze z forum, to od razu jest do Ciebie wysyłany po lego aha, na tej taśmie co zamawiałeś miało być logo AUTOUNIA i napis BIERZTA c**je TAJLE, czy jak to leciało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzisiaj chyba wszyscy wypłaty dostali bo aż klawiatura mi się grzeje od odpisywania mam Ci załatwić trochę urlopu? A chcesz kolbe oyebać? ile pw tyle masz mi do ojebania na bukowinie pysiu, myślisz, że skąd masz nagle tyle robotaju, kto u mnie stretcha bierze z forum, to od razu jest do Ciebie wysyłany po lego aha, na tej taśmie co zamawiałeś miało być logo AUTOUNIA i napis BIERZTA c**je TAJLE, czy jak to leciało? Było bierzta c**je tajle najlepiej żarówki bo kaju musi opchnąć trochę folii bombelkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 przy okazji jak tam odstresowywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 przy okazji jak tam odstresowywacz? Ja tylko do pakowania używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi