Wandej Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302314-zamienie-kiere-3-ramienna-multi-s-line-na-cos-ciekawego-z-b6/ Nie chce ktoś czasem? Akurat do piątku niespodziewanie jestem w PL i mógłbym posłać. Te wycieraki co mi odesłałeś zbierają u mnie aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pewnie ramiona ma do wymiany bo maja za slaby nacisk? Jezeli odeslane zostaly Tobie piora. Ja poki co nie narzekam i od 6 miesiecy jezdze na tych piorach bezproblemowo wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No tak myślę że słabe sprężyny juz sa:wink: u mnie poprzednie tez denso miałem 3 lata i po za tym ze skrzypialy zbierały dobrze Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) No tak myślę że słabe sprężyny juz sa:wink: u mnie poprzednie tez denso miałem 3 lata i po za tym ze skrzypialy zbierały dobrze Tapnięte z SGS5 Siema.A te sprężyny da rade kupić? :D Edytowane 4 Lutego 2015 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 mojemu takie mycie by się przydało , chyba dam kobicie się na myjkę przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 i daj tu auto kobiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To zobacz na sama gore Jaką samą górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 to sobie pospal po nocce 4.5h i go go wykończać chatkę. wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie czy przelaczniki tylnych szyb elektryczych sa takie same jak w drzwiach pasazera przod ? Panowie ponawiam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 tak ogarnąłeś dekory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Karol reza dekory podświetlane [emoji41] Edytowane 4 Lutego 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 fotele z A5 coupe da radę zamontować W B6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Karol reza dekory podświetlane [emoji41] ostatnio kilkanaście kompletów tasiemki rozesłałem, nie ukrywam dzisiaj idą kolejne, a jutro montaż u mnie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi