krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 własnie nic nie było ;d a zrobiłem wszystko zgodnie z opisiem w 1 poscie nawet motor na 2.7 nosb przekłada bym się dostał wkoncu jedyne co to dostałem informacje od Artur82 ze w wolnej chwili ogarnie temat, i tak mija czas a odzewu brak a chciałbym legalnie naklejkę B6 DIVISION przykleic
chopin Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 to ja też w sumie już chyba moge wysłać zgłoszenie
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 To wiem xd ale już się kurcze długo staram ;d wysłane z mojego Sony Xperia Z2 A odzewu brak panowie xd wysłane z mojego Sony Xperia Z2
jozek726 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Cześć morda, kupiłes??? Siema, na razie nie , jakoś kurde jestem niezdecydowany jak baba w ciąży To wiem xd ale już się kurcze długo staram ;d wysłane z mojego Sony Xperia Z2 A odzewu brak panowie xd wysłane z mojego Sony Xperia Z2 Głosowanie było ,ale nie zostałeś przyjęty z tego co widzę , trzeba też się trochę więcej udzielać w temacie tu
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 a ja kurcze myslałem ze w temacie tutaj dopiero gdy w division bd ;d jakies porady by się udało? :>
jozek726 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 No co Ty , pisać każdy może nie trzeba być w divizionie
POWER-KRIS Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Kup cały sklep monopolowy lub gorzelnie. Chociaż nie lepiej zacznij alkohol przemycac bo na krajowy Ci kasy nie styknie żeby im wpisowe postawić. [emoji12]
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 ale plama ;d Pytanie mam ;d Listwy drzwi mam Sline ale leżą juz s4 tylko mysle nad 2 opcjami : malowac je w kolor auta ? a moze hydrografika w carbon czarny? lub jakas podpowiedz by sie odróżniały i było ładnie ;d bo na czarnym sie wiele gubi ;d Kup cały sklep monopolowy lub gorzelnie.Chociaż nie lepiej zacznij alkohol przemycac bo na krajowy Ci kasy nie styknie żeby im wpisowe postawić.[emoji12] taniej bd BIMBER ZACZAC JUZ ROBIC ;d do wakacji bd gotowy ;d
POWER-KRIS Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Człowieku do wakacji ale za 10 lat.Oni na wypady cysterna jeżdżą.[emoji12]
jozek726 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 jak masz czarne auto zrób tak jak marcino i zostaw oryginalny kolor
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 o shit ;d wiec przekupstwo odpada ;d ale na wypad moge kierowca byc ;d tej cysterny ;d
Wojtek_A4 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Pytanie z tych raczej innych. Walczył ktos z Was z borelioza? no dopiero co sąsiadka mi ze szpitala z tym wyszła - uderz na PW mogę coś podpytać Dzieki ale trzecich osob nie bedziemy meczyc. Myslalem, ze moze ktos z Was ma rowniez to szczescie przechodzic to co ja
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 jozek726 - > Ty jestes z Gliwic zgadza się ?
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Pytanie z tych raczej innych. Walczył ktos z Was z borelioza? no dopiero co sąsiadka mi ze szpitala z tym wyszła - uderz na PW mogę coś podpytać Dzieki ale trzecich osob nie bedziemy meczyc. Myslalem, ze moze ktos z Was ma rowniez to szczescie przechodzic to co ja http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-zakazne/borelioza-objawy-i-leczenie_36925.html google nie boli
chopin Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 jozek726 - > Ty jestes z Gliwic zgadza się ? oj , napewno nie :grin:
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 w gliwicach w Piatek mi kurcze dowod w busie zabrali za tylna lampę pęknieta ;d służbisci eh ;d
slo Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 panowie wywala mi błąd poziomowania bixów. Zauważyłem że błąd raz jest, po 30sek go nie ma, potem znowu po minucie jest przez jakiś czas, później znowu np na jakiś czas jest ok.. Problem leży w czujniku na wahaczu czy po stronie lamp? Dodam, że lampy poziomują się bez zacięć, widać jak światła idą do góry lub na dół
krisssx Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 nie, ja z pomorza jestem to nie było tematu juz ;d
kaju Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Panowie wracam do tematu najazdów, w tym tygodniu mam czas ogarnąć wysyłkę etc - zapraszam wszystkich chętnych na zakup na PW w celu wymiany danych - dla przypomnienia cena to 175zł z wysyłką za dwa najazdy (komplet) z tej oto aukcji: Zobacz ofertę: Najazdy podjazdy 2t KURIER GRATIS ! F VAT ! 2szt. http://allegro.pl/showItem2.php?item=5073084591 jak widać różnica ugadana jakaś jest, dla hejterów i szyderców z góry mówię, że NIC na tym nie mam, robię to dla Was harytatywnie, bo mam typka akurat prawie, że pod domem najazdy widziałem, spawy są na całej powierzchni połączeń, nie ma mowy o lipie. Zapraszam na PW
Rekomendowane odpowiedzi