grzes283 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 no i gra muzyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak kupowac cos OLX panowie to tylko jak ma sie sprzedajacego "pos sąsiedzku" odbior osobisty i nie mialem problemow ale na odleglosc nigdy w zyciu bym nie pokusil sie. Nie ma to jak wyjsc o 7:00 do roboty i z robo do robo i wlasnie wrocic do domu ledwo kontaktujac. Ale jest zimny łomżing...pssssst gul gul gul...aaaaaa wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak kupowac cos OLX panowie to tylko jak ma sie sprzedajacego "pos sąsiedzku" odbior osobisty i nie mialem problemow ale na odleglosc nigdy w zyciu bym nie pokusil sie. Nie ma to jak wyjsc o 7:00 do roboty i z robo do robo i wlasnie wrocic do domu ledwo kontaktujac. Ale jest zimny łomżing...pssssst gul gul gul...aaaaaa wysłane z Galaktycznej S5 Wkórwiasz mnie Będzie heineken z rana chyba bo stoi w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Juz idzie druga, na zmiane zjadlem...moze do polnocy dociagne [emoji14] ale uj zjebany ledwo kontaktejszon jechalem obwodnica za miastem do domu a tu cos widze, że pod kola mi leci wiec ze 110 butuje hamulec i pompka przy gardle a to byly hujowe liscie w piz*u :/ prsy okazji 320/288 robia robote jakby co...w koncu przetestowane wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ten cały OLX, to wielka porażka. Dzisiaj dzwoniłem do kolesia, co wystawia nakładki od RS4 w dobrej cenie z podstopnicą. Prosiłem o jakieś foto, bo ma tylko standardowe w ogłoszeniu a na drugim nic nie widać. A on do mnie, że nakładki są w igła stanie a zdjęcia nie chce mu się robić..........wali ściemą na kilometr. Wcześniej miałem takie cyrki z RNSe. Nie kumam. Ludziom nawet ciężko jest dobrą fotę zrobić, żeby przytulić trochę grosza. Bo to przez naszą mentalność. Na uj tam wchodzicie? Bo są okazje i dużo taniej sporo rzeczy. potem wychodzi. Wszedłem 2 razy na ten portal i więcej nie wejde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak ktoś ma blutka C lub Q na sale, to poproszę info na PW. Ewentualnie jakaś wiązka też mogła by być. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 mordy drl clh w git prajsie zabierać! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311783-prze%C5%82%C4%85cznik-drl-clh zapomniałem stary... latam na razie, jak coś to potemstrzele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 wiem, że tu wszyscy mają ORI ksenon ale może jednak ktoś pomyka na hidach ? potrzebuję zestaw, który nie będzie wywalał błedów min ESP/ABS macie coś sprawdzonego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 O jaaaaaa drugi miszka Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 O jaaaaaa drugi miszka Wysłane z Ipka osiemdziesiąty drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 zderzak S4 do avanta - nówka nie śmigany i nie malowany http://www.ebay.co.uk/itm/221714183005?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT wiem że cena trochę nie taka niska , ale za nówkę sztukę i jeszcze do tego pod czujniki parkowania chyba spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 ostatnio kupiłem za 220zł do cabrio zderzak S4 na szczęście przekładam tylko dokładkę i resztę sprzedam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak chcesz miec Hidy to kwestia gdzie zamontujesz przetwornice. Ja mam zamontowane w lampy tj pod spodem gdzie sa oryginalne miejsca na przetwornice Valeo wszystkie przewody sa tam schowane, i nic nie wystaje i bledow EspAbs brak wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi