BORIQUA Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie listwa uchwytowa w klapie jest taka sama w sedanie jak w avancie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W starszych avantach jest taka sama jak w sedanach, czyli z miejscem na wkładkę zamka. Ale spokojnie można kupic taką bez miejsca na wkładkę (jest ich dużo więcej w ofercie), a wkładkę wydupcyc podczas wymiany. Jak będziesz szukał to bierz z A6 C6 bo listwa jest już plastikowa, w B7 zresztą chyba też. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORIQUA Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W starszych avantach jest taka sama jak w sedanach, czyli z miejscem na wkładkę zamka. Ale spokojnie można kupic taką bez miejsca na wkładkę (jest ich dużo więcej w ofercie), a wkładkę wydupcyc podczas wymiany. Jak będziesz szukał to bierz z A6 C6 bo listwa jest już plastikowa, w B7 zresztą chyba też. Pozdro a w B7 i w A6 C6 były z wkładką na zamek czy nie? przydała by mi się listwa z otworem na wkładkę i najlepiej plastikowa(codziennie korzystam z bagażnika i muszę mieć awaryjne otwieranie w razie wu jak by elektronika padła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W sedanach były i takiej byś musiał szukac. Tyle, że trudniej trafic w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie takie pęknięcia na wzmacniaczu antenowym mogą powodować, że nie będzie działał on prawidłowo? Bo od jakiegoś czasu praktycznie nic nie mogę złapać w radiu. ? ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie, jest jakiś sposób na oczyszczenie plastików z tej porysowanej pseudo gumy? Kiedyś ktoś coś o gorącej wodzie pisał. ......skrobanie i szlifowanie już przerabialem 5 tak to ja. druciak kuchenny, grube gumowe rękawice (by się zbytnio nie poparzyć) i jedziesz wrzątkiem tylko często mocz druciaka bo to k**estwo jest straszne i czasopochłaniacz Fenkju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORIQUA Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 W sedanach były i takiej byś musiał szukac. Tyle, że trudniej trafic w dobrej cenie. jadę dziś do kolesia, który ma właśnie sedana na części niedaleko mnie. mam nadzieję że stan tej listwy ok bo cena jest dobra. dzięki za odp.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Pany potrzebuje szybka odpowiedz, czy manetka pod fisa z takim nr podejdzie do naszych a4 ? 8p0953519a Bo wygladowo jest taka sama, a sprzedajacy twierdzi, ze byla wyjmowana z A4 2004r. Ktos podpowie? Edytowane 15 Marca 2015 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Pany potrzebuje szybka odpowiedz, czy manetka pod fisa z takim nr podejdzie do naszych a4 ? 8p0953519a Bo wygladowo jest taka sama, a sprzedajacy twierdzi, ze byla wyjmowana z A4 2004r. Ktos podpowie? Kolego po nr to jest a3 wiec trudno powiedzieć ale obstawiam ze nie będzie pasować naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) do avanta: 4E0 953 503 C 8E0 953 503 C do sedana: 4E0 953 503 B 8E0 953 503 B to co podałeś to z A3 jest i nie będzie latać Wysłane z Ipka Edytowane 15 Marca 2015 przez miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Potrzebuje do a4 kombi, czyli bankowo nie podpasi? Bo cena dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Potrzebuje do a4 kombi, czyli bankowo nie podpasi? Bo cena dobra.Panie nie kombinuj tylko szukaj takiej jak trzeba Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie takie pęknięcia na wzmacniaczu antenowym mogą powodować, że nie będzie działał on prawidłowo? Bo od jakiegoś czasu praktycznie nic nie mogę złapać w radiu. ? ktoś coś?Musisz wymienić ,ktoś pisał na forum ,że miał pęknięty wzmak i nie łapał fal ,po wymianie wszystko wróciło do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Siema. A jak ktoś nie miał fabrycznego radia to też jest wzmak ? Anteny na dachu nie mam . Do radia dochodzi jedna antena . Oczywiście błąd 2 anten mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Panowie, kto z Was ma w postojowym Osram ledriving? U mnie jest taka sprawa, że przy wyłaczonych pozycjach pali mi sie błąd spalonej żarówki, natomiast przy włączonych jest OK. Też tak macie? Niby te osramy nie miały wywalać błędu a wywalają w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Grzesiek u mnie akurat czasem przy przekręceniu zapłonu zapala się błąd spalonej żarówki ale jak wezmę włącznik na pozycyjne to błąd gaśnie i biorę spowrotem na "auto" i jest ok. Nie mam pojęcia czemu tak robi, możliwe że ten jeden trzpień z boku żarówki nie dotyka blaszki w plastykowej wtyczce... Dokładnie u mnie jest to samo. Czyli tak ma być Myślałem, że może coś z instalacją się dzieje, a nie chciało mi się demontować lamp i sprawdzać na zwykłych żarówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi