dziadek Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy
bongod Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 No niestety zawsze się komuś coś uroi po dużej dawce doznań i potem są efekty.
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy Dziadek placka nie dalem rady zjesc ale widze ze nic mnie nie ominelo
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Panie i Panowie co do BT są osobne watki i nie mieszać tutaj teamtów! Tutaj jest Division a nie Battalion i nie śmiecić tutaj bo bede usuwał Edytowane 24 Marca 2015 przez Artur82
poziek Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 WTF? Po każdym zlocie w BT jest jakaś afera , coś się komuś nie podoba , ktoś ma do kogoś pretensję - jak dzieci...Może w takim razie nie warto robić BT i zrezygnujmy z tego bo rzygać się chce bardziej niż po poobiednim placku ze Stasindy Bartek nie zależy Ci, żeby regulamin forum był przestrzegany ? BT nie ma z tym nic wspólnego. A szczególnie dziwią mnie wypowiedzi takie jak Twoja - gdzie masz rangę klubowicza, jesteś przykładem dla innych i jesteś oburzony, że kilku userów dostało kropka za wulgaryzmy. No sorki. Panie i Panowie co do BT są osobne watki i nie mieszać tutaj teamtów! Tutaj jest Division a nie Battalion i nie śmiecić tutaj bo bede usuwał O właśnie.
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Jestem jestem i będę tutaj czuwał, żeby nie śmiecili.
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Jestem jestem i będę tutaj czuwał, żeby nie śmiecili.chodzi mi o odnośnik maila. Sent from my Iphone 6 poprawione
jozek726 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Artur dobrze gada , polać mu Boczki drzwi z sedana nie pasują do avanta?
biggman Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Artur dobrze gada , polać mu Boczki drzwi z sedana nie pasują do avanta? boczki pasują, roletki nie pasują Panowie od czego jest ta zaślepka w servotronicu? Edytowane 24 Marca 2015 przez biggman
jozek726 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Karol niezastąpiony a chciałem pisać do Ciebie dzięki
Bielun22 Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Karol ten servotronic to dla mnie? Nie musiałes... :*
miszka Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Boczki drzwi z sedana nie pasują do avanta? Czyżbyś znalazł to czego ja szukam wszystkim Wysłane z Ipka
biggman Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Karol niezastąpiony a chciałem pisać do Ciebie dzięki Znaczy masz dla mnie boczki z roletkami? Karol ten servotronic to dla mnie? Nie musiałes... :* Sobie taki sprawiłem z Exeo, tylko nie wiem po co tam ta zaślepka (czarna śruba plastikowa), czy tam jakiś przewód wchodzi, odpowietrznik czy co
Rekomendowane odpowiedzi