siwy2326 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa
r102 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa Na kompie nic nie pokazuje. Jutro sprawdze co jest nad mce. A manetke od wycieraczek można jakoś rozebrać sprawdzić?
dariuszqw Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Szukam dokładki na dwa wydechy do sedana jak ktos cos to pw;) pzdrMam zwykła.
siwy2326 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa Na kompie nic nie pokazuje. Jutro sprawdze co jest nad mce.A manetke od wycieraczek można jakoś rozebrać sprawdzić? Tam raczej nic sie nie zepsuło,w miejscu nr 3 będzie przekaźnik od klaksonu obok jest od wycieraczek .
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? Edytowane 31 Marca 2015 przez jozek726
Wandej Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Dobra cena jozek Ale właśnie dzisiaj zamówiłem za 2tys oleju
Wandej Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 W cale się nie dziwię ze kupiłeś olej nie do mojego A4
dariuszqw Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Dobra cena jozek Ale właśnie dzisiaj zamówiłem za 2tys oleju Dzięki andzejku, na pół roku starczyB-) ;-)
Animal Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? To jak nie Recaro to co? A może myślisz tylko o innej kolorystyce? Tak w ogóle to Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Animal0911
staniek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? To jak nie Recaro to co? A może myślisz tylko o innej kolorystyce? Tak w ogóle to RS4 jeszcze jest, tak strzelam Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez staniek
Animal Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Też mi to przeszło przez myśl ale lepiej niech Józek uchyli rąbka tajemnicy
Rekomendowane odpowiedzi