Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Www.motomax.pl

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Całkiem sprawną całą półoś wdg numeru kupisz za 100 - 200 zł na allegro. Co ori to ori, zakupiłem taką co powinna być i nie pasuje, najlepiej sprawdzić numery na wlepie półosi

Opublikowano

No ja założyłem chińczyki i żałuję. Trzęsie budą przy przyspieszaniu na 3 i 4 biegu najbardziej to czuć. Przed awarią ori nic takiego nie było :-/

Opublikowano

U mnie prawy wewnętrzny ma luz, sprawdzisz go obracając półosią. Zdiagnozować z kabiny można przy wciśnięciu hebla z małych prędkości - jedno stukniecie. Mechanik wpakował smar do przegubu i śmiga bez przeszkód, ale wymienić trzeba

Opublikowano

Pany powoli szukam 17` na zimę które uda się założyć na hamulce esowe. Ktoś coś? mogą być zdewastowane aby w miarę proste i żeby weszły na zaciski :wink:

Opublikowano

Pany powoli szukam 17` na zimę które uda się założyć na hamulce esowe. Ktoś coś? mogą być zdewastowane aby w miarę proste i żeby weszły na zaciski :wink:

Avus 3 stan do odnowienia tylko co do ceny to nie mam pojęcia
Opublikowano

Nie wiem czy podejdą,ale ładny stan i cena atrakcyjna http://allegro.pl/felgi-kola-17-5x112-audi-a4-b6-i5645879095.html

Za drogo :decayed: pajda skolko? Oddam w rozliczeniu kpl 15` na stali z kleberami po 3 sezonach(kupowałem nówki) 500zł chcę za to tak ogólnie :hi:

Opublikowano

I co ja z tymi 15" miałbym zrobić na ścianie powiesić?

Opublikowano

Tak pisze jakby ktoś reflektował :wink:

Opublikowano

U mnie prawy wewnętrzny ma luz, sprawdzisz go obracając półosią. Zdiagnozować z kabiny można przy wciśnięciu hebla z małych prędkości - jedno stukniecie. Mechanik wpakował smar do przegubu i śmiga bez przeszkód, ale wymienić trzeba

Tak czytam i wychodzi na to że miałbym przegub wewnętrzny do wymiany podczas ruszania do tyłu czy do przodu słychac przeskok stuknięcie właśnie gdzieś w napędzie..

Opublikowano

Nie ma dobrego zamiennika kolego, wewnętrzny jest nieśmiertelny dopóki ma smarowanie. U mnie dwa lata temu wyciekło trochę, i ma luz. Najlepiej całą półoś zakupić

Jak coś to półoś 8e0 407 272 s mam w bardzo dobrym stanie, nie pasowała :)

Szukaj takiej wlepy na półosi 5782c220294e25b610dc91525864db67.jpg według etki powinna być u mnie inna półoś

Opublikowano

:hi: Któryś z Was może jakiś element nadwozia robił plastidipem/lakiem w kolorze gunmetal i mógłby jakieś zdjęcie poglądowe pokazać efektu końcowego ? :)

Opublikowano

Ma ktoś numer gumek na przyciski do scyzoryka.

Opublikowano

Ma ktoś numer gumek na przyciski do scyzoryka.

ty w aso robisz :eusathink:

:facepalm:

Opublikowano

Ucho na urlopie jestem a kumpel potrzebuje a ja nie mam dostępu teraz do etki.

Opublikowano

Wybaczone masz :D

Efekt po zmianie fajny tylko szkoda że na chwilę :facepalm:

Opublikowano

Jaka jest średnica przepustnicy w 1.8t?

Opublikowano

Panowie czy takie poszczerbione łopatki mogą powodować piszczenie turbo na wolnych obrotach i przy schodzeniu z obrotów?

4b538c3ba6c2848134a972ea4b335aa6.jpg