Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak masz w tej pozycji to powinna swiecic na czerwono

wiem przyjacielu, nie wiem czy to nie wina kodowania, bo nie jest aktywny czujnik deszczu w kodowaniu. muszę zerknąć. auto forumowe, swap mce na B7 robiłem i przy okazji włącznik w chrom. a włącznik też tylko chwilowy :wink:
Musi swiecic u mnie świeci [emoji6]
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i wiem wszystko :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Dwa dni od rana do wieczora,ale widać juz koniecacc4e830e35ae771e41948e6ee64ae39.jpg

Bez korekty synchro 0,6-1,1 a i korekcję na pompkach tez jakos bliżej zer[emoji14]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czyli jednak wyj/wejscie z fmica troche przyskosowales. ;) fajnie dzialasz. :)

Opublikowano

no przyskosowałem a i tak zdeś do podciecia przy kratkach

kufa trza szybko na pgm jechac bo to nie jedzie teraz,logów nie robiłem ale tak lukałem

na lapka to doładowanie zadane z rzeczywistym spotyka sie dopiero przy 3-3200obr

Opublikowano

jak Ci nie jedzie po złożeniu to coś źle zamontowałeś ;) może nieszczelność, blaszka czujnika doładowania dobrze przyspawana?

Opublikowano

rrrudy25 powiedz mi jaki koszt za zmontowany cooler?

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zazwyczaj chcą od 1500 do 2000 bez ceny fmic.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

1500 za to co wyzej na foto bez coolera????

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Pospawanie rur, silikony,cybanty i zamontowanie wszystkiego na gotowo. W Warszawie na Połczyńskiej. Ja za rury i osprzęt bez fmic dałem 900 zakładałem sam więc trochę taniej wyszło ;). Muszę shamować w końcu po wymianie pompy na s4 i odblokowaniu softu ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Edytowane przez bongod
Opublikowano

Łukasz z doświadczenia z montażem mojego fmica widzę, że lepiej kupić sam fmic i dać komuś do zamontowania jak się samemu nie ma możliwości pospawać. Ja kupiłem zestaw ale to jedne sylikony trzeba było wymienić to inne, tu zapłacić za montaż, za spawanie, potem jeszcze poprawki, blaszka do map sensora i wyszło 2tyś... Jakbym dał do zakładu to by tanie wyszło, oni sobie kupią rury, sylikony i zamontują jak trzeba a co zostanie to mają na następny montaż, a ja zostałem z kilkoma sylikonami i rurami, które nie są takie tanie :/

Opublikowano

Panowie dlaczego pytam:

839bb4388119bd70c8806bfe599b640d.jpga1a5769f32b4a8549dbea0f5ec86e0e6.jpga5ceb2b3f4d19f17180a1abb6e94de72.jpg813beb9efc430a5f6f3459d783e94175.jpgbf6709be2be9f862f6ba49a0a96b2e97.jpg73201883b00e6da81c6e15e3bdb4dcb5.jpg

Ceny to od 1300_1600max z opaskami redukcjami itd.

Opublikowano

Eibach ProKit -30/-30 i amory od KYB siedzą tak:

f7e87f85b745a5ccfaa1f8b2bb7098b9.jpg

Natapane z P8

Opublikowano

Eibach pro kit fajnie siada jak się na przód da od razu poduchy z B5 ;) bo tak to z przodu nadal duża japa :/

Opublikowano

A poduchy z b5 są p&p do b6? Czym się różnią? Bo chciałem tyłek podnosić poduszką...

Natapane z P8

Opublikowano

Dokładnie nie wiem, ale czytałem dużo postów na ten temat i nie było żadnych informacji na temat problematyczności ;)

Opublikowano

blaszka czujnika doładowania dobrze przyspawana?

ze co?jaka blaszka?

rrrudy25 powiedz mi jaki koszt za zmontowany cooler?

320 fmic ~650 kolanka,opaski

Łukasz z doświadczenia z montażem mojego fmica widzę, że lepiej kupić sam fmic i dać komuś do zamontowania jak się samemu nie ma możliwości pospawać

a z mojego,że da się to zrobić bez spawania bajeranckiego kwasa czy alu ruł,i jest równie dobre!
Opublikowano

Dla mnie osobiscie nie ma nic gorszego jak icek na silikonach fuj :wink:

Oczywiscie nikomu nie bronie i nie wytykam zakładania takiego pakietu.

Opublikowano

A poduchy z b5 są p&p do b6? Czym się różnią? Bo chciałem tyłek podnosić poduszką...

Natapane z P8

P&p przód zejdzie cent niżej jest/był temat o tym