pajda Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ale jak masz w tej pozycji to powinna swiecic na czerwonowiem przyjacielu, nie wiem czy to nie wina kodowania, bo nie jest aktywny czujnik deszczu w kodowaniu. muszę zerknąć. auto forumowe, swap mce na B7 robiłem i przy okazji włącznik w chrom. a włącznik też tylko chwilowy Musi swiecic u mnie świeci [emoji6]
kaju Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 i wiem wszystko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rrrudy25 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Dwa dni od rana do wieczora,ale widać juz koniec Bez korekty synchro 0,6-1,1 a i korekcję na pompkach tez jakos bliżej zer[emoji14] Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Czyli jednak wyj/wejscie z fmica troche przyskosowales. fajnie dzialasz.
rrrudy25 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 no przyskosowałem a i tak zdeś do podciecia przy kratkach kufa trza szybko na pgm jechac bo to nie jedzie teraz,logów nie robiłem ale tak lukałem na lapka to doładowanie zadane z rzeczywistym spotyka sie dopiero przy 3-3200obr
bjoern Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 jak Ci nie jedzie po złożeniu to coś źle zamontowałeś może nieszczelność, blaszka czujnika doładowania dobrze przyspawana?
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 rrrudy25 powiedz mi jaki koszt za zmontowany cooler? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Zazwyczaj chcą od 1500 do 2000 bez ceny fmic. --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 1500 za to co wyzej na foto bez coolera???? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
bongod Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Pospawanie rur, silikony,cybanty i zamontowanie wszystkiego na gotowo. W Warszawie na Połczyńskiej. Ja za rury i osprzęt bez fmic dałem 900 zakładałem sam więc trochę taniej wyszło . Muszę shamować w końcu po wymianie pompy na s4 i odblokowaniu softu --------------------------------------------OOOO------------------------------------------ Edytowane 8 Maja 2016 przez bongod
bjoern Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Łukasz z doświadczenia z montażem mojego fmica widzę, że lepiej kupić sam fmic i dać komuś do zamontowania jak się samemu nie ma możliwości pospawać. Ja kupiłem zestaw ale to jedne sylikony trzeba było wymienić to inne, tu zapłacić za montaż, za spawanie, potem jeszcze poprawki, blaszka do map sensora i wyszło 2tyś... Jakbym dał do zakładu to by tanie wyszło, oni sobie kupią rury, sylikony i zamontują jak trzeba a co zostanie to mają na następny montaż, a ja zostałem z kilkoma sylikonami i rurami, które nie są takie tanie :/
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Panowie dlaczego pytam: Ceny to od 1300_1600max z opaskami redukcjami itd.
Maciek0502 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Eibach ProKit -30/-30 i amory od KYB siedzą tak: Natapane z P8
bjoern Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Eibach pro kit fajnie siada jak się na przód da od razu poduchy z B5 bo tak to z przodu nadal duża japa :/
Maciek0502 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 A poduchy z b5 są p&p do b6? Czym się różnią? Bo chciałem tyłek podnosić poduszką... Natapane z P8
bjoern Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Dokładnie nie wiem, ale czytałem dużo postów na ten temat i nie było żadnych informacji na temat problematyczności
rrrudy25 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 blaszka czujnika doładowania dobrze przyspawana?ze co?jaka blaszka?rrrudy25 powiedz mi jaki koszt za zmontowany cooler?320 fmic ~650 kolanka,opaskiŁukasz z doświadczenia z montażem mojego fmica widzę, że lepiej kupić sam fmic i dać komuś do zamontowania jak się samemu nie ma możliwości pospawaća z mojego,że da się to zrobić bez spawania bajeranckiego kwasa czy alu ruł,i jest równie dobre!
bjoern Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 http://allegro.pl/376-flansza-podstawa-adapter-pod-map-sensor-vw-18-i5976983242.htmlW dieslu nie masz czujnika w oryginalnym Icku? Ostatni cytat był do Frimusia apropo spawania dolotu, jak ktoś chce mieć więcej sylikonów niż rur to inna sprawa
Frimuś Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Dla mnie osobiscie nie ma nic gorszego jak icek na silikonach fuj Oczywiscie nikomu nie bronie i nie wytykam zakładania takiego pakietu.
ucho.77 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 A poduchy z b5 są p&p do b6? Czym się różnią? Bo chciałem tyłek podnosić poduszką... Natapane z P8 P&p przód zejdzie cent niżej jest/był temat o tym
Rekomendowane odpowiedzi