Frimuś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Bidzio zawalony robota a gwerty od dzis już praktycznie dostepny. Miał wypadek.i teraz dochodzi do siebie Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
kubix9417 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Skąd wiesz o qwerty? A kto robi lepsza robotę ze tak zapytam
kajzera Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Pany Jaki może byc przyblizony koszt wymiany Multitronica na manuala ?? :)
alvaro Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zależy czy multi git czy podupada już...
albert224 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ile powinny wytrzymać km amorki bilsteina b8 wszystkie rodzaje tras ?
Frimuś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Skąd wiesz o qwerty? A kto robi lepsza robotę ze tak zapytamBo.z nim rozmawiałem,wszyscy zajmujący sie lampami robią bardzo dobrze.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 ja celuje w komfort, że pływa/ł. przewody to ewentualnie któryś can - mi się urwała inklinacja teraz, to wszystkie szyby chodziły poza kierowcy - stanęła w połowie i weź tu teraz gdzieś auto zostaw... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panie ale .... Kto by też chciał 2,5 drapnąć ???[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Szybciej przez to otwarte okno piątaka ktoś wrzuci przyszłościowo na wtryski bądź pompę [emoji106][emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 ja celuje w komfort, że pływa/ł. przewody to ewentualnie któryś can - mi się urwała inklinacja teraz, to wszystkie szyby chodziły poza kierowcy - stanęła w połowie i weź tu teraz gdzieś auto zostaw... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panie ale .... Kto by też chciał 2,5 drapnąć ???[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Szybciej przez to otwarte okno piątaka ktoś wrzuci przyszłościowo na wtryski bądź pompę [emoji106][emoji41][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chyba w kondonie
kubix9417 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Skąd wiesz o qwerty? A kto robi lepsza robotę ze tak zapytam Bo.z nim rozmawiałem,wszyscy zajmujący sie lampami robią bardzo dobrze.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka No tak ale ceny różne +/- 50zl
kajzera Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zależy czy multi git czy podupada już... a jakie sa to widełki ?? Pytam sie orientacyjnie Sterownik był robiony i serwis skrzyni robiony u Bartka ....
grzes283 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie, wielka prośba. Mam auto do kupienia i wszystko wygląda ok, ale chciał bym sprawdzić vin WAUZZZ8KX9NO28876 Czy jest ktoś na na forum, kto by mi to ogarnął?
pajda Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie, wielka prośba. Mam auto do kupienia i wszystko wygląda ok, ale chciał bym sprawdzić vin WAUZZZ8KX9NO28876 Czy jest ktoś na na forum, kto by mi to ogarnął? Stanley na katowicach napisz mu pwDaj no linka to obadamy
grzes283 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-comfortline-serwis-tylko-w-vw-stan-bdb-2kpl-kol-promocja-v-tech-ID6ycAv9.html#2e70eeabaf Przelaciałem miernikiem i wychodzi na to, że robiony był tylko błotnik tylny, jest trochę szpachli, ale nie ma co świrować. Nie jest najgorzej. Cała reszta wydaje się być w porządku. Facet nie robił problemu z podaniem vinu i nie robi problemu z wizyta na jakimś warsztacie przeze mnie wybranym. Zwija się dobrze, jak na 140km, nie ściąga go przy hamowaniu silnik mega kulturalnie pracuje, nie tak jak 1.9 TDI ....ogólnie jest ok. Minusy, to maska wypiaskowana, ten tylny błotnik, brak xenonów i fotele te zwykłe, ale by się dorezało. I rozrząd trzeba zrobić za około 5 tys km. Wyżej podałem zły vin...pośpiech WVWZZZ3CZCE046989 - to jest ten od passka
Wandej Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-comfortline-serwis-tylko-w-vw-stan-bdb-2kpl-kol-promocja-v-tech-ID6ycAv9.html#2e70eeabaf Przelaciałem miernikiem i wychodzi na to, że robiony był tylko błotnik tylny, jest trochę szpachli, ale nie ma co świrować. Nie jest najgorzej. Cała reszta wydaje się być w porządku. Facet nie robił problemu z podaniem vinu i nie robi problemu z wizyta na jakimś warsztacie przeze mnie wybranym. Zwija się dobrze, jak na 140km, nie ściąga go przy hamowaniu silnik mega kulturalnie pracuje, nie tak jak 1.9 TDI ....ogólnie jest ok. Minusy, to maska wypiaskowana, ten tylny błotnik, brak xenonów i fotele te zwykłe, ale by się dorezało. I rozrząd trzeba zrobić za około 5 tys km. Wyżej podałem zły vin...pośpiech WVWZZZ3CZCE046989 - to jest ten od passka Rozrząd podobny hajs jak w A4
Wandej Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siema ryju, podobny, tzn? około 700zł kpl wychodzi. 1 rolka więcej tam jest z teco co kojarzę. Bo to CR już tak?
alvaro Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zależy czy multi git czy podupada już... a jakie sa to widełki ?? Pytam sie orientacyjnie Sterownik był robiony i serwis skrzyni robiony u Bartka .... Jak Twoja skrzynia działa OK i jest po serwisie to po sprzedaży tej skrzyni powinieneś wyjść na zero max kilka stówek w plecy...
grzes283 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Tak, CR. Koleś mówił, że około 1800 poza ASO kosztuje. Oglądałem dziś też A4B8, ale jakaś taka dziwna była......Ten Passek, jeśli będzie wszystko ok, to na prawdę dobry temat, nawet jak jest 100k zdjęte z licznika, to i tak silnika pszczółeczka......okaże się jutro
Rekomendowane odpowiedzi