Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ten zderzak 8E0 807 193 BD GRU to wersja s-line ze stelażem pod dokładkę s-line?

Tu znajdziesz odpowiedź :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema.

A jaka cena za isofix sztuka do Avanta??

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Nie ma różnicy sedan/avant :wink:

Dzięki

Opublikowano

Firmuś kupiłeś te gumy?

Opublikowano (edytowane)

Panowie ten zderzak 8E0 807 193 BD GRU to wersja s-line ze stelażem pod dokładkę s-line?

Tu znajdziesz odpowiedź :wink:
Tu znaczy się gdzie?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez damian92x
Opublikowano

Firmuś kupiłeś te gumy?

Grzesiek no nie. Im więcej czytam tym bardziej głupiej.

Gdybym miał kasę to przesiadł bym się z profilu 35 na 40 i na szerokość 225

Niestety auto złożyłem kasy wydałem i zostanę przy zakupie tych opon z moimi parametrami jedyna różnica to jest nośność bo miałem w 2.5 tdi 84 a teraz będą 84 XL

Ehhhhh bije się z myślami

Opublikowano

Rafał dzięki wielkie kolor niestety nie ten, a wiązki i reszta juz ogarniete :wink:

Opublikowano

Firmuś kupiłeś te gumy?

Grzesiek no nie. Im więcej czytam tym bardziej głupiej.

A gadałeś z Koj@czkiem

Opublikowano

No i temat z nośnościami-nie orientuje się.

Same opony ok

Opublikowano

Czy pas przedni jest taki sam do wszystkich rodzajów silnika? Chłodnice są takie same?

Mam okazję kupić za rozsądną cenę pas z 1.8...

Rozbili mi przód auta..

Opublikowano
7565a1f727f91253214c1dd9e830220a.jpga81d18109046156cc6200716cc5b6b53.jpg
Opublikowano

Pany normalne to, że zawiast lema na przód do B6 kosztuje 1800pln nie licząc końcówek drążków? :o

@Rederyk78 - dzisiaj dzwonili z Szybexu i czekają już na szybę, pewnie jutro przyjdzie i wymiana <3

Opublikowano

Pany normalne to, że zawiast lema na przód do B6 kosztuje 1800pln nie licząc końcówek drążków?

Ten zestaw http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3216201714351-LMI31913-zestaw-wahaczy-zawieszenia-przod.html w IC po rabacie 2500zł

Opublikowano (edytowane)

Pany normalne to, że zawiast lema na przód do B6 kosztuje 1800pln nie licząc końcówek drążków?

Ten zestaw http://e-katalog.intercars.com.pl/#/produkty/3216201714351-LMI31913-zestaw-wahaczy-zawieszenia-przod.html w IC po rabacie 2500zł

Whaaaaaat.

Chyba ich fantazja poniosła.

U Dzika z ProChoice niby 1800 kosztuje, teraz mam zagadkę czy wymieniać całość, czy pojedynczo, eh.

Chciałem Lema, ale ta cena jednak trochę zaporowa jest :hmm:

Edytowane przez Fr0styyy.
Opublikowano

Witam.

Panowie jak bym chcial dolozyc elektryke na tyl do Mojej B6 to musze zmieniac rowniez modul komfortu czy tylko wystarczy odpowiednie boczki , dolozyc silniczki i podpiac odpowiednie wiazki , kodowanie i wsio bedzie hulac ?

Opublikowano

Fr0styyy po uja pakować Lema jak można założyć coś tańszego? Ja mam u siebie MS. Nic nie stuka, zawiasie 1be zrobiłem 50KołaKm na 18tkach + ~10 KołaKm 1bw/eibach na 19tkach

Opublikowano

Fr0styyy po uja pakować Lema jak można założyć coś tańszego? Ja mam u siebie MS. Nic nie stuka, zawiasie 1be zrobiłem 50KołaKm na 18tkach + ~10 KołaKm 1bw/eibach na 19tkach

+1

Opublikowano (edytowane)

A co to jest MS , nie przypadkiem Master Sport ? Ja od siebie tylko dodam GÓWNO JAK *UJ !

Od momentu zalozenia , puka sworzen na gornym wachaczu a po kilku set kilometrach szlak trafil sworzen w "bananie"

Jeszcze troche musze poczekac i dozbierac na Lema a ten badziew odesle tam skad zamawialem ?

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

:hi: . Orientujecie sie panowie co bym musial zdemontowac aby poprowadzic kabel od strony schowka pasażera do nóg kierowcy? Wystarczy sam schowek i oslona przy nogach kierowcy , czy musze wyciagac konsole srodkową ?