bartekzks Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) B8 pasuje idealnie na adapterach tylko i wyłącznie do ori bixenonu w b6. Jeśli masz zwykle bądź sam xenon trzeba rozklejac i rzeźbic mocowania. I w tym wypadku o wiele lepiej podchodzi projektor hella 3 który też bardzo ładnie świeci A jak poznam czy mam bixa czy zwykłego xenonu ?? ( sorki za te pytania ale w B6 jestem amatorem jeszcze ) I co muszę zmienić dokupić żeby przejść ze zwykłego xenonu na bixa w razie co ?? To już będę szukał gratów pozdrawiam Edytowane 13 Września 2016 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zobacz gdzie jest przetwornica. Jeżeli z tyłu na dekielku to bix jeżeli pod lampa to xenon. Aby przejść na bixenon musisz kupić nowe projektory bixenonowe. I je wymienić. Jak chcesz to mam soczewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja sie zastanawiam czy projektory Hella 3 wejdą zamiast tych z A4 B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ładnie ci to święci A można do ori halo jakąś inna żarówkę założyć co by podobnie do xenonu świeciła? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ładnie ci to święci A można do ori halo jakąś inna żarówkę założyć co by podobnie do xenonu świeciła? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka No właśnie ja mam H11 na LED i świeci to powiem szczerze jak xenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ładnie ci to święci A można do ori halo jakąś inna żarówkę założyć co by podobnie do xenonu świeciła? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka No właśnie ja mam H11 na LED i świeci to powiem szczerze jak xenon Jest błąd na fis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ładnie ci to święci A można do ori halo jakąś inna żarówkę założyć co by podobnie do xenonu świeciła? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka No właśnie ja mam H11 na LED i świeci to powiem szczerze jak xenon Jest błąd na fis? Brak błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To daj linka od kogo kupowałes żeby na minę się nie wyebac Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 To daj linka od kogo kupowałes żeby na minę się nie wyebac Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Te dokładnie brałem http://allegro.pl/show_item.php?item=6025758361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Coś na poprawę humoru :-) naciepane z GT-I9195 Sorry za jakość naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zobacz gdzie jest przetwornica. Jeżeli z tyłu na dekielku to bix jeżeli pod lampa to xenon. Aby przejść na bixenon musisz kupić nowe projektory bixenonowe. I je wymienić. Jak chcesz to mam soczewki. Jak mam powiedzmy kompletne bixy już z soczewkami z B8 to montaż P&P w miejsce starych ?? Dzięki za info jak poznać bixy od zwykłych xenonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 jak masz xenon to przekładasz i działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dużo roboty jest z wymianą maglownicy? Warto robić servotronic? Jakie są tego koszty? Mam luz na maglownicy i muszę wymienić. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To daj linka od kogo kupowałes żeby na minę się nie wyebac Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Te dokładnie brałem http://allegro.pl/show_item.php?item=6025758361 Bry i one pasują p&p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15lolo Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 koledzy ile jest wart relanie uzywany kpl wydech (od katalizatora) przelot, same koncowe tlumiki firmy tonybanks.co.uk do 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 To daj linka od kogo kupowałes żeby na minę się nie wyebac Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Te dokładnie brałem http://allegro.pl/show_item.php?item=6025758361 Bry i one pasują p&p? Wszystko pasi, przetwornice przykleiłem do belki wzmacniającej od wewnątrz - tam jest taka wnęka gdzie się ładnie chowają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 do 1500 wolaj:) w b6 miałem wydech tonego banksa i koles robi dobre wydechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Dużo roboty jest z wymianą maglownicy? Warto robić servotronic? Jakie są tego koszty? Mam luz na maglownicy i muszę wymienić. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Sprawdzałeś czy da się coś zrobić z tym luzem? https://drive.google.com/file/d/0B0dJexHLU-b8cHBZajBDdEJ3UUk/view?usp=sharing Z kosztami to w tysiaku powinieneś się zmieścić z wymianą na Servotronic. Czy warto? Jak dużo manewrujesz to tak bo kręcenie kołem w miejscu to sama przyjemność, na trasie jest zbędnym gadżetem. Oczywiście gdybyś wymieniał magiel to nie zastanawiaj się długo - bierz ten lepszy Edytowane 14 Września 2016 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Co do kasowania luzu to nie próbowałem,, ale magiel aż stuka także to chyba nic nie da. Jak w klocku się zmieszcze razem z wiązka to pełen luz Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Co do kasowania luzu to nie próbowałem,, ale magiel aż stuka także to chyba nic nie da. Jak w klocku się zmieszcze razem z wiązka to pełen luz Sent from my SM-G900F using Tapatalk wiązka to grosze wal na pw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi