Frimuś Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Szukam taśmy poduchy pod multi Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Multi kiere to ja już mam i chce cos więcej; ) tylko ten Rafał zbytnio uparty [emoji14] Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka a no widzisz mowilem pytaj co potrzeba mój idealny nie jest ale za 100zl wiec cena dobra. Nie pomyślałem o kluczyku żeby zapytać bo nie szukałem teraz Myślę teraz o zmianie zawieszenia i większych kołach Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Auto 2002 r modelowo 2003 wiec myślę że pasowałby te kluczyki do mnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 19" mi zostały może jesteś chętny z oponami Taśmę pod kiere multi też mam a no widzisz mowilem pytaj co potrzeba mój idealny nie jest ale za 100zl wiec cena dobra. Nie pomyślałem o kluczyku żeby zapytać bo nie szukałem teraz Myślę teraz o zmianie zawieszenia i większych kołach Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Auto 2002 r modelowo 2003 wiec myślę że pasowałby te kluczyki do mnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 19" mi zostały może jesteś chętny z oponami Taśmę pod kiere multi też mam I masz już klienta na taśmę; )Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka a no widzisz mowilem pytaj co potrzeba mój idealny nie jest ale za 100zl wiec cena dobra. Nie pomyślałem o kluczyku żeby zapytać bo nie szukałem teraz Myślę teraz o zmianie zawieszenia i większych kołach Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Auto 2002 r modelowo 2003 wiec myślę że pasowałby te kluczyki do mnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 19" mi zostały może jesteś chętny z oponami Taśmę pod kiere multi też mam a no widzisz mowilem pytaj co potrzeba mój idealny nie jest ale za 100zl wiec cena dobra. Nie pomyślałem o kluczyku żeby zapytać bo nie szukałem teraz Myślę teraz o zmianie zawieszenia i większych kołach Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Auto 2002 r modelowo 2003 wiec myślę że pasowałby te kluczyki do mnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 19" mi zostały może jesteś chętny z oponami Taśmę pod kiere multi też mam Podrzuc zdj na Pw z cena Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 I co z tą taśmą? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) I co z tą taśmą? Ile chcesz wydać ? http://allegro.pl/audi-a4-b6-tasma-modul-tempomatu-manetka-fis-i6512395654.html moja aukcja, mogę taśmę puść osobno. B6 pod multi Edytowane 28 Września 2016 przez kuba84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Grosze Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Panowie czy zwrotnice w a4 b6 1.9tdi były takie same jak w a4 b7 3.2v6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zapytam tutaj bo mojego tematu nikt nie widzi [emoji27] Koła 18 cali 8,5J Podejdzie ET 30? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zapytam tutaj bo mojego tematu nikt nie widzi [emoji27] Koła 18 cali 8,5J Podejdzie ET 30? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dzięki. Tak na przyszłość. Jaki zakres mam patrzeć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wszystko zależy od szerokości To ci może pomóc http://www.willtheyfit.com/index.php?width=225&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8&offset=35&width2=225&aspect2=35&diameter2=19&wheelwidth2=8.5&offset2=30#content Przyjmij ze 8,5jet30 za rozmiar wyjściowy do porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A nie myślałeś o Q7 czy Q5? Miałem zbierać na rs6, ale jadąc moją rozje... drogą do miasta coraz bardziej mi sie Q7 zaczyna podobać... Q5 to trochę inna kasa niż no B8... a co o Q7 to powiem tylko, że to naprawdę drogie auto w eksploatacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wszystko zależy od szerokości To ci może pomóc http://www.willtheyfit.com/index.php?width=225&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8&offset=35&width2=225&aspect2=35&diameter2=19&wheelwidth2=8.5&offset2=30#content Przyjmij ze 8,5jet30 za rozmiar wyjściowy do porównania to może powinienem był od razu uściślić....Są teraz założone opony zimowe 255x40x18. Dzięki za link. Przyda się na przyszłość. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 A nie myślałeś o Q7 czy Q5? Miałem zbierać na rs6, ale jadąc moją rozje... drogą do miasta coraz bardziej mi sie Q7 zaczyna podobać...Q5 to trochę inna kasa niż no B8... a co o Q7 to powiem tylko, że to naprawdę drogie auto w eksploatacji...bardziej q3 mógłby kupić ale tam ciasno strasznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Rafi zanim kupisz to sprawdź u siebie MK bo może ci nie obsłużyć kluczyka tak jak u mnie i nieważne jco będzie na litera na końcu Ja prubowalem przypisać Q i też się nie dało,Mk widzi kluczyk ale nie rozpoznaje przycisków MK można zmienić na nowszy bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Wszystko zależy od szerokości To ci może pomóc http://www.willtheyfit.com/index.php?width=225&aspect=40&diameter=18&wheelwidth=8&offset=35&width2=225&aspect2=35&diameter2=19&wheelwidth2=8.5&offset2=30#content Przyjmij ze 8,5jet30 za rozmiar wyjściowy do porównania to może powinienem był od razu uściślić....Są teraz założone opony zimowe 255x40x18. Dzięki za link. Przyda się na przyszłość. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Za duze te kapcie do B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Rafi zanim kupisz to sprawdź u siebie MK bo może ci nie obsłużyć kluczyka tak jak u mnie i nieważne jco będzie na litera na końcu Ja prubowalem przypisać Q i też się nie dało,Mk widzi kluczyk ale nie rozpoznaje przycisków MK można zmienić na nowszy bez problemu tylko trzeba sobie odpowiedzieć czy ma sens wywalić kolejne 200 żeby mieć nowszy kluczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) To że za duże to wiem. Mnie interesuje czy w dam rady pojeździć w zimie. Bo czeka mnie kurs DE-CH-PL. SZCZEGÓLNIE, że stąd będę musiał wyjechać już na zimówkach, więc do granicy szwajcarskiej trochę dostaną po bieżniku. Na kolejną wrzucę i tak już właściwe. U mnie zim nie ma, ale na jakiś wypad w Sierra Nevada miałbym komplet kół. Nie chcę od razu pakować się koszta. Tu mam komplet na oponach michelin za 200€ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Września 2016 przez GreGoriO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Panowie ile mogę wołać za kratki bose z boczków oraz panel z przyciskami pod alarm z boczka kierowcy?Ponawiam bo nie mam pojęcia ile to kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 kratki bose 110-120 zl ja tak sprzedawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nowe kratki w aso 200 zł komplet Pod sam alarm czy coś więcej? Wydaje mi się ze 30-50 zł to dobra cena Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi