MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja mam zrobiony jeden z dwóch tak to siedzi: photo hosting sites gif image hosting a tu z cuprą: picture upload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Panowie szybkie pytanie, jaki typ żarówki postojowej jest w bi xenonie w a4 b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 h6wWysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zawsze opcja założyć chrom a ostatecznie można pomalować. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja osobiście już się z chromu wyleczyłem teraz jedynie co to felgi srebrne uznaje reszta musi być czarna , lepiej to wygląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Stichy kupowałeś 2 ramki w zderzak i robiłeś z nich jedna?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Bo widzę dolna z eski tylko ramka innaWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 raczej jak ktoś ma zderzak s-line to i kratke , a co do zmiany to kwestia dokupienia atrap s4 i ewentualnej przeróbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jak chcesz miec tak jak ja albo Stichy to musisz miec dwa, inaczej sie nie da, mozesz tez tak jak Tomek probowac wpasowac calosc z s4 ale to tez nie takie proste spora roznica w ksztalcie jest i zaokrągleniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jasne. To już wsio wiem.W takim razie kupię 2 elementy i złożę w całość. Aaaaaa czy ramka chrom tylko z ori sline czy podejdzie z jakiejś innej atrapy?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Podobno z a6 c5 jakoś to można wpasować, ale na pewno krata nie zapnie się w niej bez rzeźby, ogólnie polecam Ci ori s-line, mimo że cena kosmos to jednak będzie to wyglądać tak jak powinno, a jak wszystko dobrze podetniesz to nawet atrapa zapnie się w zderzaku bez dodatkowych mocowań . Ja dla pewności mam schowaną trytkę bo jednak szkoda go zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Faktycznie ceny z kosmosu Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja mam zrobiony jeden z dwóch tak to siedzi:photo hosting sitesgif image hosting a tu z cuprą:picture upload Michał bomba...nie wiem jak ale gdzieś minąłem twoje foty. Daj jeszcze od przodu [emoji1] Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jak przestanie padac to cykne cos wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Elegancko.Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Panowie, mam pytanie. Halogeny w zderzaku sline a zwykłym są takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Teraz, slimaczek89rz napisał: Panowie, mam pytanie. Halogeny w zderzaku sline a zwykłym są takie same? To samo... Tylko wersja S4 ma inne halogeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałA4 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Łukasz masz poniżej jeszcze trzy fotki od przodu mam nadzieję że wszystko na nich widać. Na lampiony nie patrzcie bo jakoś nie mogę ich spasować upload gif image hosting gif images hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi