Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lub urwał kabel ,zdejmij koło i zerknij 

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie majsterkuje przy tym kole i widzę że jest naderwany jakiś kabelek i jest tak jakby wyciek czegoś bo koło z prawej strony, w sumie felga tak od środka jest czymś upaćkana. Dzięki za informację. Jadę jutro z reklamacją 

Opublikowano

Zrób zdjęcie ,upaćkane może być smarem od przegubu

Opublikowano
2 minuty temu, greg2505 napisał:

Zrób zdjęcie ,upaćkane może być smarem od przegubu

Mam słaby aparat i nie widać prawie nic na tym zdjęciu. Jutro o 9 jadę do tego gościa zobaczę co powie. Dodam, że oddałem samochód dlatego, że zaczął piszczeć przy kołach po rozgrzaniu silnika. Mechanik powiedział, że przegub do wymiany. Generalnie wziął 550 zł za "naprawę" tego przegubu + wymiana oleju i filtru. Po odebraniu auta wszystko było okej przez 30 minut potem znowu zaczął piszczeć ale trochę rzadziej i doszło to zgrzytanie przy skrecie kierownicy. Jestem totalnie zielony w tych mechanice samochodowej, mechanika wziąłem z polecenia od znajomego, ale to był chyba zły wybór. Pozdrawiam, dzięki za szybkie odpowiedzi 

Opublikowano

Coś tam źle złożone musi być,tam są podkładki metalowa i plastikowa ,może odwrotnie je założył 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Siema.

Kojarzy ktoś temat na forum z montażem Blend lusterek Led z C6 do B6/B7. Nigdzie nie moge tego namierzyć ...

Opublikowano
37 minut temu, dzienciol napisał:

Siema.

Kojarzy ktoś temat na forum z montażem Blend lusterek Led z C6 do B6/B7. Nigdzie nie moge tego namierzyć ...

Opublikowano

Witam podrzuci któryś z kolegów link do końcówek ulter 90mm i fotki jak to leży z zderzakiem sline do b6. pzdr

Opublikowano
1 minutę temu, artur1979 napisał:

Witam podrzuci któryś z kolegów link do końcówek ulter 90mm i fotki jak to leży z zderzakiem sline do b6. pzdr

15627900954781231265031445798271.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

15627900954781231265031445798271.jpg

super a masz może link gdzie kupowałeś te  końcówki

Opublikowano

Dodam jeszcze ,że mam je kilka lat i  zero jakiej kolwiek  korozji, cały czas jak nowe, także polecam

Opublikowano

Dodam jeszcze ,że mam je kilka lat i  zero jakiej kolwiek  korozji, cały czas jak nowe, także polecam

ok dzięki to zamawiam o takie właśnie mi chodziło.pzdr

Opublikowano
20 minut temu, greg2505 napisał:

a możesz napisać ile cm masz wystawione za zderzak.

Opublikowano
23 minuty temu, greg2505 napisał:

A polerowałeś w między czasie? 

Opublikowano
21 minut temu, Langista napisał:

A polerowałeś w między czasie? 

nie polerowałem,jak myję auto trochę szmatką je śmignę i świecą się jak nowe

30 minut temu, artur1979 napisał:

a możesz napisać ile cm masz wystawione za zderzak.

ciężko powiedzieć zderzak nie jest prosty ,ale górą ok 1cm,nie podobają mi się mocno wysunięte

Opublikowano
1 minutę temu, greg2505 napisał:

nie polerowałem,jak myję auto trochę szmatką je śmignę i świecą się jak nowe

ciężko powiedzieć zderzak nie jest prosty ,ale górą ok 1cm,nie podobają mi się mocno wysunięte

ok dzięki.

Opublikowano

Panowie, podszebuję pomocy w rozwiązaniu zagadki ?

Orientujecie się, jaka jest różnica w dekorach z carbonu z końćówką 7V7 a 6TS?

Wg etki 6TS występuje tylko w Rs6/S6, natomiast 7V7 tylko w zwykłej A6 jest do wyboru. Nie wiem, czy to jest tylko różnicą, czy bardziej odcień lub tp....

Opublikowano

Mam takie zapytanie do was...w sedanie tylne lampy po 18 latach wyglądają słabo...zresztą zawsze wyglądały...takie jakby za mgłą...myślałem o wymianie na nowe tak aby ich kolor był taki ostry wyraźny...da się coś z tym zrobić czy wymiana na jakieś psełdo ledy tylko ( nie chciał bym tego)