Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś handluje tymi talerzykami od B5 na forum?

i drugiem pytanie. Jakie amory dać na przód do B6 - zawiecha 1BV (oryginał drogi: 660zł/szt.).

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
43 minuty temu, kamil-vag napisał:

Ja zakładałem i jest OK ;) niektorzy nie zakładają, schodzi jeszcze niżej, ale zapewne jesteśmy narażeni na jakieś dźwięki wynikające z bezpośredniego styku sprezyny o talerzyk, czyli metal o metal :P

Różnica chyba nie jest jakaś wielka z i bez w wysokości a przynajmniej nie zauważalna. 

Opublikowano
22 minuty temu, vblpl napisał:

Ktoś handluje tymi talerzykami od B5 na forum?

Kup nowe w sklepiehttps://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx

Opublikowano

Dziękować!

A te gumki pod talerzyki, to będą przy amorach, czy jak?

Opublikowano
31 minut temu, vblpl napisał:

Dziękować!

A te gumki pod talerzyki, to będą przy amorach, czy jak?

Przekładasz swoje

Opublikowano

Panowie, pytanie o dystanse. Mam komplet dystansów h&r 5x112, 8 mm, bez kołnierza. Zakładam na przód, dystans pewnie i bez luzów wchodzi na piastę, zostaje jeszcze kilka mm kołnierza piasty. Przymierzam koło (ori ET43, 57,1), ale w ogóle nie osadza się na piaście, bo jest jeszcze fazka na otworze felgi i koło praktycznie zostaje pozbawione centrowania... Nawet tego nie skręcałem. Jak to jest z tymi cienkimi dystansami? Jak dla mnie to mało bezpieczne... 

Opublikowano

u mnie z przodu na 8mm bez kołnierza nie centrowało się a z tyłu już tak

Opublikowano

Siemanko

Panowie podpowie może ktoś który z pinów panelu navi odpowiada za przycisk RETURN ?

MENUcircuit.JPG

Opublikowano
4 godziny temu, MichałA4 napisał:

Siemanko

Panowie podpowie może ktoś który z pinów panelu navi odpowiada za przycisk RETURN ?

MENUcircuit.JPG

Miernikiem sprawdź przejście, do 10 jeden grot i jak wcisniesz to słuchaj który się odezwie :)

Opublikowano

4 godziny temu, MichałA4 napisał:

Siemanko

MENUcircuit.JPG

na 90% będzie to pin 2 z tym że na jednym pinie leci sygnał zarówno przycisk return jak i tego z ikoną samochodów, a na pinie 3 masz sygnały NAV i INFO.

Opublikowano

Info to na bank pin2 :) bo wiązki przewietrzania daje właśnie pod info jak ktoś ma panel navi ;)

Opublikowano

Ok czyli pin 3 :)

Opublikowano

Chłopaki jak nie mam navi to ten panel menu coś obsłuży jak go zamontuję , czy tylko jako atrapa

Opublikowano

Jak masz przycisk Menu na tym panelu to powinien w liczniku wchodzić w menu... tak mi się wydaje hehe

Opublikowano

tak jak Kamil napisał - jak będziesz miał przycisk MENU to będziesz mógł zmieniać opcje w liczniku (dodać lub usunąć średnie spalanie, itp., zmienić godzinę i niewiele więcej). 

dodatkowe menu.jpg

Opublikowano

No i tak naprawdę nie wiadomo czy z RNSE będzie to działać, nikt chyba jeszcze nie sprawdził... 

Opublikowano

jak zamontuje u siebie to sprawdzę :)

Opublikowano

Dzięki Panowie za szybką odpowiedź, ja mam ten panel do obsługi:

- menu fis

- wentylacji

- Vfiz

Mam też Rnse, ale on nic do niej nie ma , nie obsługuje on zadnej funkcji tego radia.

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

Ok dzięki za info , czyli u mnie zbędny jak narazie gadżet

Opublikowano

Grzesiu ten panel to prosta sprawa, a kilka ciekawych rzeczy daje tak że przemyśl :decayed: mając sam panel i kawałek wiązki będziesz mógł :

- zmienić język na fis

- ustawić sobie ostrzeżenia o prędkości 

- wł/wył RDS na fis

- uruchomić przewietrzanie ( fajne w gorące dni programujesz na 15 min przed zakończeniem pracy i wsiadasz do" w miarę" schłodzonego auta )

- sprawdzić czas do serwisu