Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwszy lepszy zakład ślusarski lub samemu dorobić z grubszego płaskownika

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 minut temu, marky2552 napisał:

Ktoś ma namiar na kogoś kto dorobi klucz do gwintu FK bo oryginalny klucz do tego gwintu gnie się jak uj 

20190404_153432.jpg

Mam bodajże ten do mojego bo kupiłem bez klucza, i nie narzekam 

https://www.olx.pl/oferta/klucz-hakowy-do-nakretek-zawieszenia-gwintowanego-gwint-ftwl-CID5-IDfe1M7.html

Pozdrawiam 

Opublikowano

Pany popiołka 1DIN wejdzie w tunel 2DIN ? Czy trzeba coś podcianać, czy w ogóle nie spasi ?

Opublikowano
56 minut temu, kamil-vag napisał:

Pany popiołka 1DIN wejdzie w tunel 2DIN ? Czy trzeba coś podcianać, czy w ogóle nie spasi ?

pasi :) 

Opublikowano

Popiołka pasi tylko jak ją zamkmiesz to dziura będzie . Dlatego ja mam ją zawsze otwartą bo to swietne miejsce na telefon

Edytowane przez marky2552

Opublikowano
3 godziny temu, marky2552 napisał:

Popiołka pasi tylko jak ją zamkmiesz to dziura będzie . Dlatego ja mam ją zawsze otwartą bo to swietne miejsce na telefon

Bo trzeba zostawić półkę z 1din i dziury niebędzie, półkę należy wcześniej przyciąć

Opublikowano

Jest spoko ;) tunel 2 din a popiołka 1 din + docięta półeczka: IMG_20190406_165816.jpg

Dobra teraz pytanie odnośnie SDSa, czy trzeba robić tego Hack SDS, żeby cokolwiek działało i zaczęła gadać ? Bo zrobiłem przepinkę mikrofonu na RNS-E, z rnse dałem kable na BT, kodowanie na 0, czyli voice control via RNS-E a jak wciskam przycisk mowy to milczy :P RNS-E mam high...

Opublikowano

@kamil-vag a jak to wygląda z włożonym klimatronikiem? Zostaje jakaś dziura czy jest spoko? najlepiej zapodaj fotkę :) ciekaw jestem bo ja popiołki 2din w swoim dekorze to chyba nigdy nie znajdę.

Opublikowano

Jak wstawisz klimatronik z 1din to prześwit może z 1cm zostaje, nic tam raczej nie wsadzisz, tyle, że ja dałem na kosz ten panel podświetlający z 1 din i mam taką małą ozdóbkę ;) taki dodatkowy element z pakietu światło hehe

Opublikowano

klimatronika mam juz 2din, hmm może spróbuje z tą popiołką z 1din a jak będzie lipa to wtedy coś pokombinuje z przejściem na inny dekor albo oklejanie jakieś i popiołkę 2din. ps. w wolnym czasie mimo wszystko zapodaj foto jak to wyszło na gotowo

Opublikowano

Mati normalnie, nic tam nie widać żeby było cięte czy coś ;) ale podrzucę Ci foto.

Opublikowano

Mateusz śmiało wkładaj 1din ,wszystko wygląda jak ori,trochę tego naciąłem

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

@MaTeo85 zobacz, jak dla mnie nie ma sensu wydawać kasy na graty 2 din...

IMG_20190407_104128.jpg

I dodatkowo fajnie wygląda chrom na dole klimy , w 2din go nie ma 

Opublikowano

Ok dzieki panowie za utwierdzenie z tym przejsciem 2din/1din.

A jeszcze jedno da się przelozyc ta listwe chromowana z klimy 1din do klimy 2din? Czy to nie wchodzi w grę?

Opublikowano
5 minut temu, MaTeo85 napisał:

Ok dzieki panowie za utwierdzenie z tym przejsciem 2din/1din.

A jeszcze jedno da się przelozyc ta listwe chromowana z klimy 1din do klimy 2din? Czy to nie wchodzi w grę?

nie bardzo bo jest przykręcana ,a po za tym klima ori 2din jest o ten chrom wyższa i jakbyś go dołożył to by się nie zmieścił

Edytowane przez greg2505

Opublikowano
2 godziny temu, greg2505 napisał:

nie bardzo bo jest przykręcana ,a po za tym klima ori 2din jest o ten chrom wyższa i jakbyś go dołożył to by się nie zmieścił

ok. dzięki za info.

Opublikowano

Wymieniał ktoś ostatnio w AVF sprzęgło z dwumasą? Dostałem dość sporą cenę za zestaw LUKA i się zastanawiam czy to normalne. Na Allegro od 1300 do 2100 ceny więc też duży rozstrzał cen

Opublikowano

Ja wymieniałem. 1600zł za zestaw LUk i 500zł robota