Młody_drog Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adam odpisz mi na priva co z tym guzikiem esp
adamooo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 esp ja u siebie schowałem w schowek pod kierownicą ile dajecie ? jutro wstawie fotkę dzisiaj mi się nie chce
Młody_drog Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 A kto miał na forum tak fajnie przeniesione te przełączniki koło zapalniczki?
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ma ktoś osłonę pod silnik i skrzynię? przy cofaniu nabrałem tyle śniegu pod starą osłonę że aż grilem wyszedł ja już dwa razy tak zrobiłem f*ck
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ma ktoś osłonę pod silnik i skrzynię? przy cofaniu nabrałem tyle śniegu pod starą osłonę że aż grilem wyszedł ja już dwa razy tak zrobiłem f*ck Witamy w klubie
Flyer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A ja jezdze, nie przejmuje sie, wpadlem w zaspy tak, ze auto sie zawiesilo na sniegu i oslona silnika zyje Oslony skrzyni nie mam.
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 A ja jezdze, nie przejmuje sie, wpadlem w zaspy tak, ze auto sie zawiesilo na sniegu i oslona silnika zyje Oslony skrzyni nie mam. ale to się urywa przy cofaniu
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 I trytytki nie pomogły pewnie bylo za cienkie :gwizdanie: adamooo ma ponoc sprawdzone , popytaj skad sciagal
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 poprawka osłona wytrzymała - dokładka zderzaka miała trochę luzu i śnieg wszedł-dokładka odstaje-jest pretekst na zakup S-line :gwizdanie: ma ktoś osłonę pod silnik i skrzynię? przy cofaniu nabrałem tyle śniegu pod starą osłonę że aż grilem wyszedł ja już dwa razy tak zrobiłem f*ck Witamy w klubie
musti Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ma ktoś osłonę pod silnik i skrzynię? przy cofaniu nabrałem tyle śniegu pod starą osłonę że aż grilem wyszedł a co Ty śnieg po ulicach odgarniałeś
Młody_drog Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 adamooo ma trytytki z tytanu ale w schwarz pakiecie? czarne ?
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ja lubię śnieg :polew: ma ktoś osłonę pod silnik i skrzynię? przy cofaniu nabrałem tyle śniegu pod starą osłonę że aż grilem wyszedł a co Ty śnieg po ulicach odgarniałeś
David Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a jakies metalowej obudowy nie ma? moja sie rozleciala po trasie, kazdy kawalek lodu wyzszy niz 10cm byl moj :gwizdanie:
GILI Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a jakies metalowej obudowy nie ma? moja sie rozleciala po trasie, kazdy kawalek lodu wyzszy niz 10cm byl moj :gwizdanie: jest.. w T4
Nosfer Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a jakies metalowej obudowy nie ma? moja sie rozleciala po trasie, kazdy kawalek lodu wyzszy niz 10cm byl moj :gwizdanie: Już się nad tym zastanawiam.. Czy nie wyrezać z blachy i nie dospawać do budy
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a jakies metalowej obudowy nie ma? moja sie rozleciala po trasie, kazdy kawalek lodu wyzszy niz 10cm byl moj :gwizdanie: Już się nad tym zastanawiam.. Czy nie wyrezać z blachy i nie dospawać do budy ja się bede za to brał, ale chyba na wiosnę dopiero
MAGIC87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 czaiłem za metalowa... ale sa do A3 leona itd... moze by cos pasowała, troche podklepac pzrespawac i moze by dała rade
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 czaiłem za metalowa... ale sa do A3 leona itd... moze by cos pasowała, troche podklepac pzrespawac i moze by dała rade ja bede robił od zera , na wzorze tej plastikowej, tylko musze znaleźć czas , jaką grubość by trzabyło zastosować?
Rekomendowane odpowiedzi