Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany może ktoś sprawdzić w etce nr części: lampa lewa i prawa => obwódki dookoła soczewek (te chromowane) i ze świateł długich ? czy w ogóle coś takiego jest ? osobno do dorwania ?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Da się jeździć na bixenonach bez samopoziomu, czy raczej się dopieprzą na diagnostyce/policja?

Opublikowano
Da się jeździć na bixenonach bez samopoziomu, czy raczej się dopieprzą na diagnostyce/policja?

jeździć się da ale mogą na stacji diagnostycznej mieć "ale"

Opublikowano

Zrobienie samopoziomu drogo wychodzi?

Opublikowano
Pany może ktoś sprawdzić w etce nr części: lampa lewa i prawa => obwódki dookoła soczewek (te chromowane) i ze świateł długich ? czy w ogóle coś takiego jest ? osobno do dorwania ?

Andrzej ja ci odpowiem...cokolwiek jest w srodku lampy to na pewno tego w aso nie kupisz..zresztą z tego co wiem to zewnetrznych części lampy tez nie kupisz...a co zepsułeś?

Opublikowano
Zrobienie samopoziomu drogo wychodzi?

wszystko zależy jak trafisz graty po 100 czujki i 100 moduł. i do roboty :wink:

Opublikowano

Andrzej ja ci odpowiem...cokolwiek jest w srodku lampy to na pewno tego w aso nie kupisz..zresztą z tego co wiem to zewnetrznych części lampy tez nie kupisz...a co zepsułeś?

nic nie zepsułem, nowe pomalowane lampy niby okey, groźnie wygladają, ale czuje niedosyt bo chciałem troche inaczej i chyba bede jeszcze raz przerabiać przy okazji polerki.

Opublikowano

nic nie zepsułem, nowe pomalowane lampy niby okey, groźnie wygladają, ale czuje niedosyt bo chciałem troche inaczej i chyba bede jeszcze raz przerabiać przy okazji polerki.

to dawaj foto jak to wyglada a jak niby ty byś chciał żeby wyglądało?

Opublikowano

jeździć się da ale mogą na stacji diagnostycznej mieć "ale"

przy wizycie na stacji diagnostycznej nikt na to uwagi nie zwracał że poziom był niesprawny

sam dopiero teraz czujnik zakładam żeby było wszystko OK

Opublikowano

Możesz zająć moje miejsce w Divisionie :) ja juz nie mam B6 :( ale mam B7 :::::D

Opublikowano

jak wrażenia z przesiadki na 2,0 T ?

Opublikowano

Jest Fajnie. i jest Q :D różnica tylko 20 KM wiec nie bardzo czuć. Może wpadnie program. ale to jeszcze chwila.

Opublikowano
Jest Fajnie. i jest Q :D różnica tylko 20 KM wiec nie bardzo czuć. Może wpadnie program. ale to jeszcze chwila.

to zmień sobie w profilu ze masz Q :wink: program to podstawa :wink:

Opublikowano
Jest Fajnie. i jest Q :D różnica tylko 20 KM wiec nie bardzo czuć. Może wpadnie program. ale to jese chwila.

nie pierddddddol Karol różnica jest oggggrrroooomna 20KM to przepaść i ten cal na kołach :banan::banan::banan::banan::banan::banan: b7 w sedanie jest piękne tylko musimy je dopieścić :naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

to mi nie wygląda na s-lina. jakaś przeróbko-podróbka... i sedan nie podejdzie do avanta...

Opublikowano

chodzi mi o same dokaldki nie zderzak :decayed:

Opublikowano

Józek jakby była do avanta to już byłaby moja :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: a tak to może komuś się przyda WRC ma taką u siebie