Artur82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 hehe wiecznie polujecie...a okazję poprostu sie czesto same trafiają
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mądre głowy powiedzcie mi : czy jak mam,ori alarm pakiet światło mała navi to jest szansa ze moduł komfortu obsłuży mi składane lusterka? Rok 2002. Jak ma alarm to znaczy, że to HIGH i obsługuje wszystko.
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mądre głowy powiedzcie mi : czy jak mam,ori alarm pakiet światło mała navi to jest szansa ze moduł komfortu obsłuży mi składane lusterka? Rok 2002. Jak ma alarm to znaczy, że to HIGH i obsługuje wszystko. To pięknie Dzięki Bartek czyli jedno z głowy
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ogólnie widzę, że teraz jakaś moda na rezanie lusterek Ten fotochrom, tamten składanie... Idzie jak fala
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja na składane chory jestem od nie pamiętam kiedy tylko myślałem ze to jakąś większą filozofia i koszta a tu moduł,już odchodzi lusterka też nie jakieś,mega drogie i silniczki kwestia poszukiwania. A i najważniejsze Mojej Pani się podobają czyli gadania nie będzie
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja na składane chory jestem od nie pamiętam kiedy tylko myślałem ze to jakąś większą filozofia i koszta a tu moduł,już odchodzi lusterka też nie jakieś,mega drogie i silniczki kwestia poszukiwania. A i najważniejsze Mojej Pani się podobają czyli gadania nie będzie To ja biore fotochromy a Ty moje składane:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? Bravo Poszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ogólnie widzę, że teraz jakaś moda na rezanie lusterek Ten fotochrom, tamten składanie... Idzie jak fala Ja tam nie rezam chociaż już mam instalację wyprowadzoną
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe)
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe) Nowe 1539zł za asferyczne. Wypukłe 1093zł a płaskie 568zł...
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Masz składane? BravoPoszło sprawdz pocztę. Jakby znowu nic to cena 49.99 Składane prawe fotochrom:decayed: ZNalazłem tylko to bez szkła:decayed: Ile szkło foto kosztuje mniej więcej??(lewe) Nowe 1539zł Oj tam używki na alle około 200-250 i już te nowsze:wink:
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść Marcin te białe to na pewno foto?? Bo nie wiem czy klikać
wladi Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść Marcin te białe to na pewno foto?? Bo nie wiem czy klikać Poka:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie wiem , myślałem że jak ma 7 pinów to foto ale ręki
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść Marcin te białe to na pewno foto?? Bo nie wiem czy klikać Poka:naughty:
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja też nie wiem , myślałem że jak ma 7 pinów to foto ale ręki A pokazywałeś jakiemuś fachowcowi to?
Bart-S Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 To teraz składane lewe z foto trza znaleść Marcin te białe to na pewno foto?? Bo nie wiem czy klikać Nie mają czarnej uszczelki ale szkło w jej miejscu ma folię - czyli obwódka jest ale bardzo słabo widoczna.
Rekomendowane odpowiedzi