Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 no nam się WP odezwało pełną gębą
pocas Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić?
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie jak to zrobić/ustawić żeby po kliknięciu w moje zdjęcie z sygnatury(czyli to na dole) żeby pokazał się temat z moja B6 ?
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu
julo23 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie nikt nie wierzy że na państwowy wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ale widzisz koledzy myślą że my po 5 koła zarabiamy:facepalm: a tu trzeba ciułać na mody i tak uja starcza:kwasny:
julo23 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Pany, jaka najładniejsze będzie felga do avanta w rozmiarze 16'' ? ---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- żeby 5 zarobić na państwowym to by trzeba być na kierowniczym stanowisku i chyba jeszcze komuś obciągać. Bo kierownik dostaje 3.5 zwykły pion od 1500-2000 a jak umowa jest mądrze napisana to nawet dziewczyny po 1200zł mają.
domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jaki nr katalogowy ma waż od turbiny. Ten idący do chłodnicy? Mówie o 1.9 AVF. Jak to wygląda z zamiennikami? Warto się bawić? nawet niepatrz na cene w aso bo zabija:facepalm: ten z literką Q na końcu:wink:
jozek726 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. dobry teks, często go słyszę
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. ...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko .
julo23 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 No z jakimiś tam dodatkami, premiami, nagrodami to mogę uwierzyć że macie koło 3. nie więcej. ale to i tak luksus jak na państwową robotę, gdzie sie tylko słyszy że bedą zwalniać, straszą miernikami, oszczędnościami rządu. I że wogóle będziemy niepotrzebni jak jezuitów zatrudnią. No wyjazdy to inna bajka.
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właśnie nikt nie wierzy że na państwowym wcale nie ma takich kokosów. A przecież na państwowym to sie zarobi tyle co pani na kasie w biedronce - a jedyny plus to że kasa jest regularnie na koncie. Jak to mówią - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. ...mam kumpla który poszedł na zawodowego żołnierza tylko po to żeby pojechać do Afganistanu bo niby taka duża kasa miała być . Jak wrócił po 9 miesiącach , zrobiliśmy sobie bibe , napił się i płakał mi na ramieniu że dziękuje bogu że wrócił cały i że nikomu nie życzy tego co on tam przeżył . Więc jak to sie mówi kasa to nie wszystko . Masz rację nie jest to tak jak się myśli większość żołnierzy jedzie żeby natrzepać kapuchy a tu niestety wojna to nie zabawa i ściemnianie w koszarach:facepalm:
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 klikasz w ikonę LINK i pojawi Ci się okno dialogowe, tam wstawiasz link który ma się otwierać po kliknięciu Ok , zrobiłem tak , tylko mi chodzi o to żeby nie klikać w link tylko w zdjęcie no to jeszcze raz... 1.wchodzisz w sygnaturę 2. zaznaczasz obrazek 3. klikasz w menu u góry LINK (ikonka - "globus" z jakąś nieskończonością) 3. otwiera Ci sie nowe okno w które wstawiasz link do swojego auta
Młody_drog Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=271135640516&ssPageName=ADME:L:LCA:IE:1123#ht_500wt_1282 Idzie od 1 euro Panowie:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ten dzień nie zaczął się dobrze a i plan na nawalenie się nie wypalił
Rekomendowane odpowiedzi