sysek27 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Napisał wtedy tak: Pany gdzie jest watek pumy z jego autem? CHYBA usunął...ale skoro tak to nie może być w DIVISIONIE! PUMA co ty odpierdalasz?? Miałem swoje powody aby usunąć, nie chce mi się publicznie pisać o tym. Jeżeli jest taka potrzeba proszę usunąć mój samochód z tej listy tam:hi:, no Patryk teraz to, żeś pocisnął...poprostu nie chcesz wchodzić w utarczki w swoim temacie! a ta lista to skoro Ci to teraz takie obojętne to po co wczesniej składałeś wogóle swoją kandydaturę Artur nie chodzi tutaj o jakieś utarczki itd. Mam powody które chciał bym zatrzymać dla siebie bo nie chce otwierać bez sensownej dyskusji. Co do Divisionu to tak jak napisałem jeżeli trzeba, proszę mnie usunąć.
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 ostatni raz pytam , kto chce rns-a za 1100:naughty: http://imageshack.us/a/img10/7854/img1915hv.jpg Ja:decayed:
miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Pany czemu watka PUMY nie ma ? ale why ?
jozek726 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie jest tu ktoś z okolic Katowic ? Knurowa dokładnie ?
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie jest tu ktoś z okolic Katowic ? Knurowa dokładnie ? diman, miron78...
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie orientuje się ktoś dlaczego LED mruga w schowku a nie świeci:kwasny:
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie orientuje się ktoś dlaczego LED mruga w schowku a nie świeci:kwasny:Chyba się przypalił pomruga trochę i pewnie całkiem padnie:kwasny:
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Raczej nie bo w innych lampkach nie mruga, testowałem więcej żarówek.
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Raczej nie bo w innych lampkach nie mruga, testowałem więcej żarówek.Ale co, wkładałeś w schowek inne żarówki czy tą ze schowka wkładałeś gdzieś indziej??
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Różne konfigurację zawsze mruga:kwasny:
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie: co się dzieje jak włożysz w schowek inną żarówkę? A jak żarówkę ze schowka włożysz np w drzwi?
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jak wrzucę inną LED to mruga tak samo. A jak je włożę w lampkę która świeci na nogi to nie mrugają.
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jak wrzucę inną LED to mruga tak samo. A jak je włożę w lampkę która świeci na nogi to nie mrugają.Czyli led jest ok trzeba szukać w schowku może coś tam nie styka, grzebałeś coś ostatnio w schowku?
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dopiero co go przywiozłem od siemana. U mnie zawias się złamał.
Artur82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Panowie może ktoś kto ma z tyłu 288 strzelić foto lewego zacisku??
wladi Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dopiero co go przywiozłem od siemana. U mnie zawias się złamał.Posprawdzaj kabelki od lampki może coś nie styka dobrze albo przy kostce bo na bank coś jest nie tak...
P-U-M-A Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Idę posprawdzać ---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ---------- Okazało się że jedna kostka nie stykała do końca. Już ogarnięte. Dzięki Wladi:hi:
miszka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Siema Pytałem wcześniej i zapytam jeszcze raz Jak jest normalna cena przednich hebli od RS4 B7 używki w bardzo dobrym/dobrym stanie , klocki , tarcze , zaciski ? ---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:29 ---------- Siema Pytałem wcześniej i zapytam jeszcze raz Jak jest normalna cena przednich hebli od RS4 B7 używki w bardzo dobrym/dobrym stanie , klocki , tarcze , zaciski ? Ok, dzięki za wyczerpujące odpowiedzi No to może coś łatwiejszego Czy można jakoś naciągnąć linkę od hamulca ręcznego , bo coś bardzo wysoko mi berze . Muszę podłokietnik podnosić do góry żeby samochód stanął w miejscu w czasie jazdy
Rekomendowane odpowiedzi