Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Panowie ma ktoś foto z bliska jak wygladają założne z tyłu heble 288, ale chodzi mi o prawy i lewy

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie ma ktoś foto z bliska jak wygladają założne z tyłu heble 288, ale chodzi mi o prawy i lewy

moge puknąć , ale coś Ci tam niegra czy jak:wink:

Opublikowano

sam24261280x768.jpg

Opublikowano

Pany podrzuci ktoś numer odmy od mojego ALT?:facepalm:

Opublikowano

http://img832.imageshack.us/img832/9969/sam24261280x768.jpg

a masz może drugą stronę??

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

chodzi mi o to jakie jest umiejscowienie z drugiej strony jażma (gdzie wychodzi ta wyższa część u góry czy na dole) ?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

chodzi mi o to jakie jest umiejscowienie z drugiej strony jażma (gdzie wychodzi ta wyższa część u góry czy na dole) ?

Pytasz o stronę wewnętrzną? Nie mam.

Opublikowano

Jak ma ori łokieć i mam drugi tunel BEZ dziury na łokieć to da się to wyrezac? W B5 normalnie robiło się dziurę i było git :decayed: tutaj też taki numer przejdzie?

Opublikowano
Jak ma ori łokieć i mam drugi tunel BEZ dziury na łokieć to da się to wyrezac? W B5 normalnie robiło się dziurę i było git :decayed: tutaj też taki numer przejdzie?

pewnie że tak

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ----------

gdzieś miałem pikczery jak to robiłem u mnie jak zmieniałem tunel z B6 na ten nie wycierający się z B7

Opublikowano

:hi:dzięki, to jak zrobi się cieplej w przyszłym tygodniu to trzeba do tego i kliku innych rzeczy przysiąść, muszę w końcu ogarnąć ten klimatronik B7 :doh:

Opublikowano

pewnie że tak

---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:30 ----------

gdzieś miałem pikczery jak to robiłem u mnie jak zmieniałem tunel z B6 na ten nie wycierający się z B7

i prosze

okiea4b6.jpg

a tu po wycięciu , wycinałem flexem z małą tarczą , a przy rogach kończyłem nożem

okiea4b6.jpg

---------- Post dopisany at 15:56 ---------- Poprzedni post napisany at 15:53 ----------

:hi:dzięki, to jak zrobi się cieplej w przyszłym tygodniu to trzeba do tego i kliku innych rzeczy przysiąść, muszę w końcu ogarnąć ten klimatronik B7 :doh:

Mam tez pikczery jak ogarnąć tunel 1 din na dwa 2 din :naughty:, tylko muszę dodać wymiary :wink:

wygląda jak ori :kox:

Opublikowano

nie, pytam o drugie koło! od strony kierowcy

Opublikowano

nie, pytam o drugie koło! od strony kierowcy

Też nie mam...

Opublikowano

Mi dzisiaj odpisał, że wyślę za pobraniem ten przewód airbag :banan:

Opublikowano

i prosze

Podziękował bardzo, na pewno się przyda bo tunel 2004 już załatwiony tylko bez dziury na łokcia ale to się ogarnie :naughty:

Opublikowano

Panowie jaka jest normalna cena za przednie hamulce od rs4 b7 , tarcze , klocki i zaciski , używki ale w bardzo dobrym stanie ?

Opublikowano

Jak się złoży fotele to ile będzie miejsca w avancie ? Orientuje sie ktoś dokładnie jaki mamy długi bagażnik ? Jak się wyjmie roletkę.

Nie chce mi sie lecieć mierzyć do garażu :kwasny:

Mam zabrać paczkę 2m x0,80m

ale koleś przymodził dość ciekawie , tylko gdzie światła włącza ? Chyba że ma tryb skandynawski ustawiony... ale do halogenów gdzies musi mieć włącznik

2946982440_2

Opublikowano

fachury ile wezmę za zderzak s line sedan do tdi?

Igla stan.

Mysle nad zmiana na dwa wydechy ale jeszcze nie orientuje sie w cenach...:wink:

Opublikowano

julio ja wiozłem drzwi miały 205x80 tyle że drzwi są ciekie leżały po skosie ,rolety nie wyjmowałem

Opublikowano

Nie jestem Julią :D

OK to jest szansa że wejdzie...

ja kiedyś wiozłem rury po 4m ale to sporo wystawało :grin:

Opublikowano

sorry julo literówka :grin: