Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie no takich nie lubię ja też nie a co do płyty Włodziu to nie wiem ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- a no i ta z 2012 to nie ma np autostrday na Berlin
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 wladi nie lubisz tatuazy u kobiet dobrze wiedziec
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 wladi nie lubisz tatuazy u kobiet dobrze wiedziec Ja się cały czas zastanawiam czy nie wydziargać sobie łapy:kox:
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Wandej działaj ja to szykuje sie na rekaw tylko moj sie nie chce zgodzic
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Wandej działaj ja to szykuje sie na rekaw tylko moj sie nie chce zgodzic mój ziomek strzelił sobie tribal od kostki do nagdarstka:decayed: Cały bok ciała:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 no to ladnie ja mam kilka planow ale co do ich realizacji trzeba jeszcze troche poczekac a co ty bys chcial masz cos konkretnego na mysli
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 no to ladnie ja mam kilka planow ale co do ich realizacji trzeba jeszcze troche poczekac a co ty bys chcial masz cos konkretnego na mysli No nie właśnie ale chciałbym na pewno w kolorze no i od nadgarstka do łokcia lub do barku:wink:
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 kombinuj bo ciekawie moze byc ja to raczej myslslam od lokcia do barku ew jeszcze zeby zachodzil na lopatke
miki Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja też chcę sobie coś strzelić Tapnięte z SGS III
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 trzeba sie razem wybrac to rabat bedzie
P-U-M-A Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Andrzej wysłał mi na PW jak mniej więcej u niego tatuaż będzie wyglądać
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 to ty musisz wiedziec co chcesz a nie bo cos jest modne Mateusz a ty sie jeszcze na nogach trzymasz
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Andrzej wysłał mi na PW jak mniej więcej u niego tatuaż będzie wyglądaćhttp://www.dobre-dowcipy.pl/fotki/165.jpg :polew::polew::polew::polew:
Młody_drog Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Edytka taki sobie walnij buahahhaha Jeszcze sie trzymam, ale zaczynamy wlasnie grac w jakąś gre pijacką więc nie wiem jak długo
Gość Edyta Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 no to pojechales po calosci ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- no i to nie tatooo tylko areograf to kiedy sobie takie cos robisz widze ze ci sie widzi:whistling:
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Patryk co kto lubi:decayed: BTW: Łatwo się z tym coś je?
Rekomendowane odpowiedzi