Artur82 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 idę powiedzieć żonie niech kanapki robi...goście jadą odpalaj grila:decayed: Domin odpalać auto ?? jasne , powiedz narzoczonej że tydzień będziesz na delegacji w podkarpackiem:polew::polew: powiem, że jadę na dwa tygodnie do Mińska ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- no nic lece spac panowie dobranoc:wink: Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ktoś w tym roku jedzie na Sunrise:naughty:..................... ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Kłysek a Ty coś mówiłeś że idziesz do pracy dobrze płatnej:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam a ja dziś do południa w Gd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja,na,kacu Szlachta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Np takim śniadaniem bym nie pogardzil:slina: ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 :hi:Hiszpan konkret z panią wyżej by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed: Nie pierd*ol że blond włosy Ci między palcami rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 musiał byś uważać żeby jej w pół nie złamać bo jakaś taka chudawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ona wam śniadanie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed: Nie pierd*ol że blond włosy Ci między palcami rosną juz nie bo zmieniłes foto i teraz rosną czarne. Będę miał dwukolorowe pasemka:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 OŁ Maj gad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 który B6 division leciał przez czewe około 12? niebieskie komby:decayed: i wkepa z tyłu... busem leciałem i miałem ci nie zjechac z lewego:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ona wam śniadanie zrobihttp://25.media.tumblr.com/tumblr_mcvu2cVQlt1rarm68o1_1280.jpg f*ck:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dziadki macie jakieś wzory na t-shirty , może też bym wam coś uklepał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Dziadki macie jakieś wzory na t-shirty , może też bym wam coś uklepał no panowie mogło by być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 :hi:wieczorne Gdyby była potrzeba mam całe autko na graty, żadnego wypasu nie ma ale a nóż potrzeba czegoś zwykłego Wystarczy kliknąć na zdjęcie w podpisie aby zobaczyć foto lub napisać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Pany chetny ktos na listwy sline zewnetrzene za 450+KW? Ewentualnie wymiana na te od B7 za doplata 350 zl...pisac na PW Widze ze A4kowcy nalecieli dzis Zakopiec i rejony...kto lecial przed chwila ladnym niebieskim B6 na GCH przez Poronin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Pany chetny ktos na listwy sline zewnetrzene za 450+KW? Ewentualnie wymiana na te od B7 za doplata 350 zl...pisac na PW Widze ze A4kowcy nalecieli dzis Zakopiec i rejony...kto lecial przed chwila ladnym niebieskim B6 na GCH przez Poronin? własnie chyba tego samego widziałem:decayed: Jozek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi