MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Wladito zapytaj jeszcze Moskalito-on chyba nie ma wycieraczki ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ---------- wycierczka z q5 tez mialem a teraz latam bez też o tym myślałem ale póki szyby cywilne wycieraczka mysi być- jak będzie ściema może wywalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Oki dzieki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iconslave Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zaślepka z aledrogo tanioszka ale znam lepsze rozwiązanie mam taka ZAŚLEPKA TYLNEJ WYCIERACZKI VW GOLF IV A3 LEON (3041921348) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale to lepsze Willkommen - Heckwischerabdeckung, Blindstopfen, Kappe, Glasstopfen, De-wiper, Plug, Grommet, Cap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ta druga jest extra tylko jak mam to kupić może ktoś pomoże:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 pewnie jak napiszesz że chcesz kupić to wyślą Ci bez najmniejszego problemu- jakie rzeczy moja Stara przez www kupuje :doh::doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ta pierwsza to tandeta. Beznadziejnie wygląda nie Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nono ale ja nie szprecham po niemiecku:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja tylko po kaszebsku:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Info - Heckwischerabdeckung, Blindstopfen, Kappe, Glasstopfen, De-wiper, Plug, Grommet, Cap ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Szrajbnij im zapytanie na FB jak masz czy i za ile wyślą do PL. ale jak widzę to 4,5E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzięks:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ja jak po germańsku mam pisać jadę z Tłumacz Google :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Właśnie dostałem moduł BT z literką Q. (u mnie siedzi jakiś moduł fabrycznie wstawiony w 2004r. ) Wykręcam schowek, podmieniam moduły i co dalej ? Trzeba coś kodować Vagiem ? Bo przeglądam http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/ i nie widzę nic o tym. Tylko to zmieniam ? 00?xxxx: FUNKCJE 0 - podstawowe (dla RNS-E Basic/Radia) 1 - komfort (dla RNS-E High/RNS-E Low) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja tylko po kaszebsku:polew: co ty nie powiesz to dawaj pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jak masz julo fabryczny moduł BT to raczej nie jest za schowkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Właśnie dostałem moduł BT z literką Q. (u mnie siedzi jakiś moduł fabrycznie wstawiony w 2004r. )Wykręcam schowek, podmieniam moduły i co dalej ? Trzeba coś kodować Vagiem ? Bo przeglądam http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-b7-instalacja-fabrycznego-modulu-bluetooth-21473/ i nie widzę nic o tym. Tylko to zmieniam ? 00?xxxx: FUNKCJE 0 - podstawowe (dla RNS-E Basic/Radia) 1 - komfort (dla RNS-E High/RNS-E Low) masz multi kiere:wink: jeśli tak to zakoduj: 0011822 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Myślałem że za schowkiem patrząc na to zdjęcie. Kiere mam zwykłą 3-ramienną. 0010722 - tak myśle ustawić. Dobra to gdzie ten BT siedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie, mam drugą na części Tak się kaszle:decayed: To mam sprawę do Ciebie:whistling: No to dawaj na PW albo tutaj Pany, gdzie trafiały się pompki AL? Jaki jest prawdopodobieństwo, że w AVF 2004 będą takie? Idzie to jakoś sprawdzić po vinie w domowych warunkach czy trzeba zajrzeć pod dekiel? Jeżeli były by takie pompki w bardzo dobrym stanie to przełożenie ich bez programu da coś na plus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ulo fabrycznie BT siedzi pod siedzeniem pasażera w czarnej plastikowej skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie, mam drugą na części Tak się kaszle:decayed: To mam sprawę do Ciebie:whistling: No to dawaj na PW albo tutaj Pany, gdzie trafiały się pompki AL? Jaki jest prawdopodobieństwo, że w AVF 2004 będą takie? Idzie to jakoś sprawdzić po vinie w domowych warunkach czy trzeba zajrzeć pod dekiel? Jeżeli były by takie pompki w bardzo dobrym stanie to przełożenie ich bez programu da coś na plus? po VINie sprawdzisz,prawdopodobieństwo że takowe masz w AVF znikome,były w kazdej ibizie ASZ ARL BPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi