darooo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 po VINie sprawdzisz To gdzie to sprawdzić albo komu dać vin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 darooo dzwoń do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie, mam drugą na części Tak się kaszle:decayed: To mam sprawę do Ciebie:whistling: No to dawaj na PW albo tutaj Pany, gdzie trafiały się pompki AL? Jaki jest prawdopodobieństwo, że w AVF 2004 będą takie? Idzie to jakoś sprawdzić po vinie w domowych warunkach czy trzeba zajrzeć pod dekiel? Jeżeli były by takie pompki w bardzo dobrym stanie to przełożenie ich bez programu da coś na plus? na 90% masz BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 darooo dzwoń do ASO I co za bajkę im opowiedzieć przez telefon żeby mi powiedzieli jakie mam pompki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ściągnij pokrywę i będziesz wiedział jakie masz PD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 ja osobiście byłem, mówie czy mógłby mi Pan udzielić informacji jakie mam pompki.. i mi wydrukował Powiedz że chciałeś może zamówić i spytaj się o nr i jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Siema rezacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać Pany Niema to jak zacząć dzień od kaca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 po VINie sprawdzisz To gdzie to sprawdzić albo komu dać vin? Darek ściągnij dekiel i sobie sprawdzisz ,ja dzwoniłem do aso gość powiedział że nie udzielają takich info ,a podgadywałem go że chcę zamówić tylko nie wiem jakie siedzą ,niestety nie podał nr więc ściągnąłem pokrywę i w AVF mam pompki AR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać PanyNiema to jak zacząć dzień od kaca :/ to ja mam podworko do odsniezenia :grin:zaraz kac minie witam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać PanyNiema to jak zacząć dzień od kaca :/ W tygodniu kac:brawo: Teraz rzadko mi się zdarza ale jaja trzeba mieć do takiego działania:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać PanyNiema to jak zacząć dzień od kaca :/ to ja mam podworko do odsniezenia :grin:zaraz kac minie witam:wink: Od 6:30 w pracy jestem Po rozprowadzeniu ludzi zaszyłem się w biurze i nawet mi się nie chce wychodzić do nich na budowę ^^ A wczoraj to zanim z budowy wyszedłem to już nabity byłem =) ale jak się kończy robotę o 20 to się należy coś od życia a dobiłem się na mieszkaniu połówką na dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 no to ladnie ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać PanyNiema to jak zacząć dzień od kaca :/ to ja mam podworko do odsniezenia :grin:zaraz kac minie witam:wink: Od 6:30 w pracy jestem Po rozprowadzeniu ludzi zaszyłem się w biurze i nawet mi się nie chce wychodzić do nich na budowę ^^ A wczoraj to zanim z budowy wyszedłem to już nabity byłem =) ale jak się kończy robotę o 20 to się należy coś od życia a dobiłem się na mieszkaniu połówką na dwóch Ale masz hajlajf:kox: Też bym tak chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Powitać PanyNiema to jak zacząć dzień od kaca :/ to ja mam podworko do odsniezenia :grin:zaraz kac minie witam:wink: Od 6:30 w pracy jestem Po rozprowadzeniu ludzi zaszyłem się w biurze i nawet mi się nie chce wychodzić do nich na budowę ^^ A wczoraj to zanim z budowy wyszedłem to już nabity byłem =) ale jak się kończy robotę o 20 to się należy coś od życia a dobiłem się na mieszkaniu połówką na dwóch Ale masz hajlajf:kox: Też bym tak chciał Uroki pracy w delegacji wczoraj z majstrem stwierdziliśmy że nie będziemy pić bo jak to tak od poniedziałku dzień w dzień bez przerwy niestety nie udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawa akcja ciekawe ile scen wycięto bo statystki podane pod filmem jakoś mało wiarygodne Put Your Number In My Phone. - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 :hi:kurcze komp u mechanika i strasznie ograniczony dostęp do neta mam, a tyły na forum będą straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawa akcja ciekawe ile scen wycięto bo statystki podane pod filmem jakoś mało wiarygodne Put Your Number In My Phone. - YouTube akcja ciekawa i w sumie bardzo wiarygodna.tam dziewczyny sa bardziej otwarte.w polsce pewnie wiekszosc lasek powiedziało by że spadaj...normalnie bym pomyslał że to fake ale byłem u kumpla w irlandii i kopara mi opadła jak tam laski same podbijaja do facetów:decayed: szkoda że w pl tak niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawa akcja ciekawe ile scen wycięto bo statystki podane pod filmem jakoś mało wiarygodne Put Your Number In My Phone. - YouTube akcja ciekawa i w sumie bardzo wiarygodna.tam dziewczyny sa bardziej otwarte.w polsce pewnie wiekszosc lasek powiedziało by że spadaj...normalnie bym pomyslał że to fake ale byłem u kumpla w irlandii i kopara mi opadła jak tam laski same podbijaja do facetów:decayed: szkoda że w pl tak niema Pewnie mniej mogą wypić W następnym tygodniu wymiana cewek w ASO:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 ale ogólnie tu dziś jest cisza jakiej dawno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi