Gość Edyta Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 szalejecie dzisiaj panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 http://imageshack.us/a/img823/2386/kndy1nza2ndcsodqzotewft.jpg Miniaturka:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 http://imageshack.us/a/img823/2386/kndy1nza2ndcsodqzotewft.jpg Miniaturka:bag: Już hula po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No ta to mnie rozje.ala:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 czemu nie sprzedałeś mi tych felg? Bo cię nie stać? byś się młody zdziwił ale fakt, póki co mam w miarę ładne felgi, poczekam na okazję może trafi się coś lepszego niż za 7 tys :polew::polew::polew::polew: Co ty masz z tymi okazjami? :grin: czasami wolę kupić coś taniej, równie dobrego. tak trafiłem np. mój tylny zderzak czy Ty masz jakiś problem ostatnio ze sobą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ku.....wa co tu sie dzisiaj dzieje primo 1. PUMA zabije Cię jak nie założysz tematu Łachudro jedna primo 2. Marcin i Włodi ...pewnie znacie nowinę od Dońka...kiedy szlachta zaczyna zlot w BT primo 3. nie mogę się doczekać wiosny i zlotu w BT (bo to bedzie ostatnie kurs na zimówkach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A jaki Marcin no ja słyszałem że Wlodi zażyczył sobie pokój z Młodym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 czemu nie sprzedałeś mi tych felg? Bo cię nie stać? byś się młody zdziwił ale fakt, póki co mam w miarę ładne felgi, poczekam na okazję może trafi się coś lepszego niż za 7 tys :polew::polew::polew::polew: Co ty masz z tymi okazjami? :grin: czasami wolę kupić coś taniej, równie dobrego. tak trafiłem np. mój tylny zderzak czy Ty masz jakiś problem ostatnio ze sobą? ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A jaki Marcin no ja słyszałem że Wlodi zażyczył sobie pokój z Młodym no jak? jaki?? Ty !! a Włodi ma mieć łoże małżeńskie z Młodym z drogi (cokolwiek to znaczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja to proponuję że jak Dominik będzie zamawiał pokój niech im załatwi jakoś dalej bo po co mamy ich słuchać w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Co Wy pier**licie ja mam pokój 5-cio osobowy w tym 4 kobietki:p memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Co Wy pier**licie ja mam pokój 5-cio osobowy w tym 4 kobietki:pmemory five-wladi i wszystko jasne:) chyba jak sobie zerwiesz z kalendarza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jeden uj ważne że będą d*py ale chyba dobrze że z kalendarza;) memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jeden uj ważne że będą d*py ale chyba dobrze że z kalendarza;)memory five-wladi i wszystko jasne:) no i to jest prawidłowe podejście :decayed: Włodi i za to Cię lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ku.....wa co tu sie dzisiaj dzieje primo 1. PUMA zabije Cię jak nie założysz tematu Łachudro jedna primo 2. Marcin i Włodi ...pewnie znacie nowinę od Dońka...kiedy szlachta zaczyna zlot w BT primo 3. nie mogę się doczekać wiosny i zlotu w BT (bo to bedzie ostatnie kurs na zimówkach) Artur wszystko już ogarnięte a jak będziesz w weekend to obgadamy szczegóły:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ja tam do BT na zimówkach nie polecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 ja tam do BT na zimówkach nie polecę no ja kozak ciąć nie będę...do już swego czasu o ile się nie mylę Hamer przejechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Pany widujecie może jeszcze gdzieś w sklepach sputnik? Bo u mnie nie ma coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi